Rularea de două ori a aplicației git init inițializează un depozit sau reinitializează un depozit existent? (Programare, Git)

Domnul L a intrebat.
a intrebat.

Ce se întâmplă cu un depozit git existent atunci când emiteți git init din nou?

Am creat un depozit cu git init. Am creat un fișier, adaug, comit. Verificați starea (nimic de comis). Apoi am creat un alt fișier, am verificat statusul și văd că nu este urmărit, așa cum era de așteptat.

Apoi, să zicem din greșeală, am rulat git init din nou și obțin Reinitializează mesajul de reinitializare a depozitului Git existent.

Am încercat git status, , dar apare același lucru. Deci, ce se întâmplă cu adevărat?

Poate fi dăunătoare sau utilă reinitializarea unui depozit Git existent în acest mod? De ce putem git init în interiorul unui depozit existent?

Comentarii

  • FWIW folosind Xcode, am creat mai întâi fișierul local repository pentru primul dată, apoi când am mers la Github.com pentru a crea un nou depozit la distanță. Ceea ce am făcut, apoi pentru a lega depozitul local de cel de la distanță… am urmat pașii săi (furnizați pe Github.com), primul său pas este git init pe care am făcut-o. Probabil că a fost a doua oară după Xcode l-a creat automat –  > Por Miere.
4 răspunsuri
coreyward

Din git docs:

Rularea git init într-un depozit existent este sigură. Nu va suprascrie lucruri care există deja. Motivul principal pentru care se reia git init este de a prelua șabloanele nou adăugate.

Greg Hewgill

Acest lucru este descris în documentul git init documentație:

Rularea git init într-un depozit existent este sigură. Nu va suprascrie lucruri care există deja. Motivul principal pentru care trebuie să se ruleze din nou git init este pentru a prelua șabloanele nou adăugate.

Joe

Începând cu v1.7.5 (b57fb80a7), git init într-un repo existent a permis, de asemenea, mutarea .git director:

Motivul principal pentru a rula din nou ‘git init’ este de a prelua șabloanele nou adăugate (sau de a muta depozitul în alt loc dacă se dă –separate-git-dir).

„Preluarea șabloanelor nou adăugate” înseamnă că toate șabloanele care nu au fost deja copiate de la directorul de șabloane vor fi acum copiate în directorul git existent.

‘Moving the repository to another place’ înseamnă că, dacă --separate-git-dir indică o altă locație, se va modifica arhiva existentă .git va fi mutat acolo și va fi înlocuit cu un link.

Khadim Rana

înseamnă că ați inițializat deja git. pentru că ați încărcat deja un fișier pe github din această cale. verificați calea, apoi se creează un dosar cu numele .git. De aceea, nu este necesar să inițializați din nou git. Puteți trece direct la următorul pas.

git add .

Tags: