Rularea emulatorului Windows 7 fără a fi nevoie de wddm 1.1 (Programare, C#,.Net, Windows, Windows Phone 7)

Ant’s a intrebat.

Eu provin din mediul android. Am instalat .net și windows phone sdk. Când am încercat să deschid emulatorul windows phone, îmi spune că :

Computerul meu nu dispune de unitatea de procesare grafică necesară … … .

Am o placă grafică Intel 945. Am încercat pentru wddm 1.1. Dar se pare că nu am noroc. Nu am putut găsi nici un driver.

Există vreo modalitate prin care să pot crea aplicații Windows fără a avea nevoie de wddm 1.1?

Acest lucru este foarte frustrant.

Comentarii

  • Ei bine, puteți totuși să vă implementați aplicația pe un dispozitiv real. Dar este vorba de o aplicație Silverlight sau XNA? Cerințele hardware XNA sunt mai stricte decât Silverlight. –  > Por Kevin Gosse.
  • Este o aplicație Silverlight. –  > Por Ant’s.
  • @KooKiz: Pot doar să compilez și să văd dacă codul meu cel puțin rulează fără erori, înainte de a încerca în dispozitivul fizic. Este posibil așa ceva? –  > Por Ant’s.
1 răspunsuri
Rich Turner

Intel nu a furnizat drivere WDDM 1.1 pentru chipset-ul 945.

Dacă este vorba de o mașină desktop, ai putea oricând să iei un adaptor grafic discret de 40 de dolari din gama medie/joasă, majoritatea suportând WDDM 1.1 (de ex. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131398). Dacă acesta este un laptop, căutați un dispozitiv nou:

Un PC (acum, oarecum în vârstă) din epoca 945 nu va oferi o experiență solidă atunci când rulează ceva atât de solicitant precum emulatorul Windows Phone 7. Notă: Emulatorul WP7 este un emulator complet de dispozitiv, nu un simplu simulator, așa cum este oferit pe SDK-urile altor platforme mobile.

Acest lucru se întâmplă mai mult atunci când se execută SDK-ul Windows Phone 8, deoarece emulatorul acestuia rulează pe Hyper-V, care necesită un procesor pe 64 de biți: http://www.wpcentral.com/windows-phone-8-emulator%E2%80%99s-hardware-requirements.

Vă recomand cu insistență să vă orientați către un PC de clasă Nehalem (adică un PC bazat pe Core-i5/7) care are un procesor care acceptă SLAT (Second Level Address Translation): Acest lucru va împiedica procesorul și GPU-ul să golească inutil TLB și să încetinească PC-ul: http://blogs.msdn.com/b/tvoellm/archive/2009/04/06/why-does-my-desktop-box-slowdown-when-i-install-hyper-v.aspx.

HTH.