Schimbarea temei Visual Studio 2019 controlată în funcție de timp (Modul zi/noapte pentru temă) (Programare, Studio Vizual, Teme)

MerklT a intrebat.
a intrebat.

În timpul zilei, găsesc plăcută tema standard luminoasă a Visual Studio, în timp ce seara trec adesea la tema întunecată atunci când lumina ambientală scade. în Visual Studio Code există pluginuri pentru a comuta între teme controlate în timp.

Există ceva echivalent în Visual Studio 2019?

Comentarii

  • Mergeți la Settings -> Environment -> General, , în panoul din dreapta există Color Theme setare. (Am o locație non-engleză în VS, nu sunt sigur dacă am tradus corect interfața de utilizare) – –  > Por Alexander Malakhov.
2 răspunsuri
Coupz

Există o extensie pentru Visual Studio 2019 numită Comutator automat de teme pentru Win10 Dark Mode (poate fi găsit în meniul de extensii sau @microsoft aici).

Apoi, puteți configura tema luminoasă și întunecată în opțiunile de configurare.

Notă: Nu sunt autorul acestei extensii, ci doar un utilizator care a fost în aceeași situație și a găsit această extensie.

Krishna Prasad Yalavarthi

Setarea temei de culoare pentru ID-ul Visual StudioTEma de culoare implicită pentru interfața de utilizator a Visual Studio se numește Blue. Haideți să o schimbăm în Dark.

  1. Pe bara de meniu, care este rândul de meniuri precum File și Edit,alegeți Tools > Options.

  2. Pe pagina Environment > General options (Mediu > Opțiuni generale), schimbați selecția Color themeselection (Tema de culoare) în Dark (Întunecat), apoi alegeți OK.

    Tema de culoare pentru întregul mediu de dezvoltare Visual Studio (IDE) se schimbă în Dark.