Selectează toate aparițiile cuvântului selectat în VSCode (Programare, Visual Studio Code, Editor)

Alaa M. Tekleh a intrebat.

Există vreun truc sau extensie pentru a selecta toate cazurile de apariție a cuvântului selectat în Visual Studio Code, pentru a facilita editarea sau ștergerea acelor cazuri fără căutare și înlocuire, cum ar fi ِAlt+F3 în sublim text

9 răspunsuri
Alex

Selectați toate ocurențele de la Găsire potrivire editor.action.selectHighlights.

Ctrl+Shift+L

Cmd+Shift+L sau Cmd+Ctrl+G pe Mac

Comentarii

 • Codul meu vs. nu avea această comandă setată, așa că a trebuit să o setez eu însumi și apoi funcționează. –  > Por Tito Leiva.
 • mulțumiri. Mi-aș dori să pot face ca VS Code pe Mac să raporteze despre combinațiile de taste folosind aceste taste în loc de „CMD F2”, pe care nici măcar nu știu cum să le folosesc –  > Por Dan Rosenstark.
 • cum ar fi să selectați un cuvânt și apoi să actualizați toate acele cuvinte deodată, ca în sublime? Am înțeles că vscode selectează mult prea multe cu această comandă și, de asemenea, ar fi frumos să putem avea o tastă pentru a-i spune lui vscode care dintre ele DOAR vrem să le selectăm. –  > Por Charlie Parker.
 • cool! Există vreo modalitate de a selecta doar conținutul unui grup de captură regex în loc de întreaga potrivire? ex: href="(.*)" –  > Por solidau.
 • @solidau foarte târziu la petrecere, dar ai putea schimba regex-ul pentru a folosi o privire pozitivă în spate și o privire pozitivă înainte (?<=href=")(.*)(?=") astfel încât întreaga potrivire să fie de fapt doar partea centrală. tehnic, nici măcar nu aveți nevoie de (.*) în acest moment, ci doar .* dar trebuie să știi clar dacă vrei să fii lacom sau nu cu acest regex –  > Por WORMSS.
j08691

În conformitate cu Key Bindings pentru Visual Studio Code există:

Ctrl+Shift+L pentru a selecta toate aparițiile selecției curente

și

Ctrl+F2 pentru a selecta toate aparițiile cuvântului curent

Puteți vizualiza comenzile rapide de la tastatură active în prezent în VS Code în paleta de comenzi (View -> Command Palette) sau în editorul de comenzi rapide de la tastatură (File > Preferences > Keyboard Shortcuts).

Comentarii

 • Aceasta selectează și cuvinte diferite. De exemplu: atunci când selectez name, , atunci va selecta, de asemenea, aceleași șiruri de caractere din named. –  > Por Ari.
 • dacă există un spațiu după cuvânt, puteți selecta și spațiul de după cuvânt pentru a obține doar acel cuvânt (de ex. name ) –  > Por Spcogg al doilea.
CPHPython

Dar dacă doriți să selectați doar câteva?

Nicio problemă, mai întâi:

 1. Ctrl+F găsiți literele prin tastarea lor
 2. ESC pentru ieșiți din căutare (trebuie să faceți acest lucru chiar și atunci când folosiți Ctrl+Shift+L pentru a selecta toate ocurențele)

SAU

 1. selectați aceste litere cu mouse-ul sau cu tastatura (Shift+săgeți)

Acum că cursorul mouse-ului este clipește pe prima selecție, , folosind încă câteva legături de taste (mulțumiri pentru referință j08691) puteți:

 • CtrlD să selectați următorul apariție
 • Ctrl+K+CtrlD săriți următoarea apariție
 • Ctrl+U anulează una dintre cele de mai sus

Anthonyeef

pe Mac:

selectați toate meciurile: Comandă + Shift + L

dar dacă doriți doar să selectați un alt meci, urmează: Comandă + D

Comentarii

 • Aceasta este ceea ce am fost după! –  > Por Ian Vaughan.
Arjjun

Dacă vrei să faci unul câte unul, atunci asta poți face:

 1. Selectați un cuvânt
 2. Apăsați ctrl + d (în Windows).

Acest lucru vă va ajuta să selectați cuvintele unul câte unul.

Alexey

În cazul meu MacOS, din anumite motive Cmd+Shift+L nu funcționează în timp ce apăsați pe tastatura scurtă de la tastatură (deși funcționează foarte bine când faceți clic pe această opțiune în meniu: Selection -> Select All Occurences). Deci, pentru mine, apăsarea Cmd+FN+F2 a funcționat (FN este pentru activarea „F2”, evident).

Btw, dacă uitați această scurtătură, faceți clic dreapta pe selecție și vedeți opțiunea „Change All Occurrences” (Schimbă toate ocurențele).

Ricky Poon

Ctrl + F2 funcționează pentru mine în Windows 10.

Ctrl + Shift + L pornește înregistrarea performanțelor

Comentarii

 • Înregistrarea performanțelor? Unde scrie asta în documentația VSC? –  > Por j08691.
Rohit

Aveam nevoie să extrag toate liniile de căutare potrivite (folosind regex) într-un fișier

 1. Ctrl+F Deschideți căutarea. Selectați pictograma regex și introduceți modelul de căutare
 2. (opțional) Activați select highlights prin deschiderea setărilor și căutați selectHighlights (Ctrl+,, , selectHighlights)
 3. Ctrl+L Selectați toate elementele de căutare
 4. CtrlC Copiați toate liniile selectate
 5. Ctrl+N Deschide un nou document
 6. CtrlV Lipiți toate liniile căutate.

Ahmed Suror

Aceasta pare o întrebare veche, dar merită un răspuns.

Există – pe lângă răspunsul acceptat – o scurtătură fantezistă pentru a face acest lucru, trebuie doar să selectați cuvântul dorit și să apăsați CTRL + D de câte ori se dorește, fiecare apăsare va selecta o apariție exactă în editor, după ce toate aparițiile sunt selectate, trebuie doar să introduceți înlocuirea și toate aparițiile vor fi înlocuite pe măsură ce tastați.