„SimulatorTrampoline.xpc” ar dori să acceseze microfonul (Programare, Xcode, Microfon, Swift5)

a atras.. a intrebat.

Am făcut recent upgrade la Swift 5, Xcode versiunea 10.2 (10E125) și, după ce am rezolvat câteva probleme de compilare la o aplicație în curs de desfășurare, văd această nouă și inedită cerere. Nu pot găsi nici o dovadă în proiectul meu prin căutare directă și nici o căutare nu se întoarce pe net. Nici de la podurile din cadrul proiectului nu am găsit vreun răspuns.

Acest lucru mă îngrijorează și mă întrebam dacă cineva are informații despre asta.

1 răspunsuri
Tim

Acest lucru face parte din remedierea Apple pentru radarul 45715977, unde dispozitivele Simulator solicitau în mod repetat să acceseze microfonul (la fel de des ca de fiecare dată când aplicația dvs. era rulată). Puteți găsi o scurtă referire la remediere în pagina notele de lansare Xcode 10.2.

Nu există referințe în proiectul dvs. deoarece solicitarea provine dintr-o parte a Xcode însuși; este acolo pentru ca aplicațiile dvs. să poată utiliza servicii audio în Simulator, în loc să fie rulate pe un dispozitiv. Eu nu mi-aș face griji în privința asta.

Comentarii

  • În Xcode 11b2, acest lucru apare, de asemenea, pentru „acces la dosarul Documents”, așa că știind de unde provine a fost foarte util. –  > Por green_knight.
  • Am ghicit că a fost Xcode, dar am căutat pe Google oricum. Ar fi util dacă mesajul ar spune că provine de la Xcode, de exemplu: „Componenta Xcode „SimulatorTrampoline.xpc” ar dori…”. –  > Por Vince O’Sullivan.
  • 38

  • Este înfricoșător! Tocmai am căutat pe Google acest mesaj de eroare după ce (credeam) nu l-am mai văzut niciodată și am găsit propriul meu comentariu (de mai sus) de acum aproximativ două săptămâni. –  > Por Vince O’Sullivan.
  • Deci, ar trebui să spun da sau nu? –  > Por Qian Chen.
  • Dacă doriți ca aplicațiile care rulează în Simulator să aibă acces la intrarea audio a Mac-ului dumneavoastră, puteți răspunde afirmativ la această solicitare. –  > Por Tim.