Sistemul a revenit: (104) connection reset by peer (Programare, Php, Hosting, Squid)

topsy coder a intrebat.
a intrebat.

Mă confrunt cu o eroare de squid. Acesta este mesajul de eroare pe care îl primim.

Eroare de citire „The system returned: (104) connection reset by peer.

Produsul nostru web este găzduit pe godaddy. Întregul site web funcționează complet în regulă, cu excepția acestei pagini pe care ne confruntăm cu eroarea.Pagina se termină exact după 15 secunde.La testarea aceleiași pagini pe localhost funcționează complet în regulă, dar aceeași pagină, atunci când este testată pe server, se termină în timp.Poate cineva să ne sugereze o soluție?Ne-am rupt capul de multe ore.Mulțumesc anticipat.Link pentru pagina pe care primim eroarea: http://silicongem.com/rhea/testrd.phppentru autentificare puteți folosi numele de utilizator: demo parola: demo1Snapshot:

Comentarii

  • Am aceeași problemă… cum ai rezolvat-o pe a ta, pentru că văd că a ta funcționează bine acum. Mulțumesc!!! –  > Por jkanini.
2 răspunsuri
topsy coder

Ei bine, serverele mele nu au fost la înălțime. A trebuit să schimb serverul. Deoarece, serverele vechi nu erau capabile să calculeze prea multe operații în câteva secunde.

Arvin

Uneori, o configurație proastă a Squid poate provoca și acest lucru. Vă rugăm să verificați dacă aveți definită o configurație corectă a memoriei. Acestea sunt câteva setări importante pentru a vă menține Squid-ul sănătos –

max_stale 24 hour
cache_mem 1500 MB
memory_replacement_policy lru
cache_replacement_policy lru
cache_swap_low 93
cache_swap_high 97
positive_dns_ttl 24 hours
negative_dns_ttl 1 minute
quick_abort_min 0 KB
quick_abort_max 0 KB

Puteți găsi documentația aici, înlocuind fiecare directivă de la sfârșit –http://www.squid-cache.org/Doc/config/cache_swap_low/