Știe cineva ce cauzează „Numele pachetului nu este un nume de pachet valid” atunci când se adaugă un nou aspect? (Programare, Android, Android Studio)

Nicholas Dingle a intrebat.

Am primit această eroare în fiecare proiect pe care îl fac, nou sau nu.

Am încercat să reinstalez Android Studio proaspăt, fără succes și am căutat pe internet pentru a găsi eroarea exactă și se pare că nu am găsit nimic.

Are cineva o idee despre ce cauzează această eroare atunci când adaug un nou aspect la proiectul meu?

Comentarii

  • ce nume de pachet ați introdus la primul pas în timpul creării proiectului? –  > Por Krupal Shah.
  • Am încercat câteva com.example com.nicholas și altele mai complexe. Toate au avut ca rezultat aceeași eroare –  > Por Nicholas Dingle.
13 răspunsuri
starkshang

După cum arată captura de ecran, numele actual al pachetului este layout, dar poate că nu aveți un pachet numit layout,astfel încât o astfel de eroare a existat.

Dacă doriți să adăugați un fișier layout la proiectul dvs.,ar trebui să faceți clic dreapta layout în folderul res și să creați un fișier layout.

Comentarii

  • Deci, acesta este procesul pe care îl urmez și de ce nu pot înțelege această eroare. Fac clic dreapta pe folderul layouts și adaug layout-ul acolo. –  > Por Nicholas Dingle.
  • OK, sunt un idiot și nu mi-am dat seama că numele pachetului este numele pachetului proiectului. Cu toate acestea, nu cred că trebuia să știu, deoarece Android Studio a continuat să definească implicit numele pachetului ca fiind layout. Vă mulțumesc pentru ajutor! –  > Por Nicholas Dingle.
  • Pentru mine, a funcționat altfel. Am primit aceeași eroare când am făcut clic dreapta pe folderul layout, dar când am făcut dreapta pe folderul res, a creat automat layout-ul în folderul layout. –  > Por Rohan.
Sophia Virdi

În loc să adăugați noua activitate făcând clic dreapta pe dosarul cu eticheta „layout”, faceți clic dreapta pe dosarul cu eticheta „res” pentru a adăuga o nouă activitate și ar trebui să funcționeze bine.

Michael Joshua Ramos

Sper că acest lucru vă ajută

Opțiunea 1:

  1. Faceți clic pe fila Proiect. De acolo puteți vedea o listă derulantă. Faceți clic pe lista derulantă și mergeți la Pachete și apoi puteți vedea dosarul de aspect. De acolo puteți crea o altă Activitate goală.

Opțiunea 2:

  1. Din nou, din lista derulantă, mergeți la Android. Faceți clic pe folderul java, puteți vedea numele pachetului com.example… Scrieți-l pe o hârtie. Apoi mergeți la layout și creați o activitate goală. Schimbați numele pachetului cu cel pe care tocmai l-ați scris pe hârtie.

Sper că vă ajută.

Marc

Doar pentru a adăuga câteva detalii la ceea ce a spus Infamous. puteți copia numele pachetului de la o altă activitate existentă.

package com.mycompany.myself.myapplication;

Sunt de acord, sunt surprins că Android Studio nu este capabil să implice în mod implicit acest lucru cu valoarea corectă, dată în timpul creării proiectului: Project structure/app/Flavors/defaultConfig/Application Id

Akash Preet

În Android Studio, în secțiunea directorul java, selectați pachetul, de exemplu com.mycompany.myfirstapp, faceți clic dreapta și selectați New > Activity > Blank Activity.

user7068090

1 – pentru a găsi numele pachetului corect, mergeți la pagina (activitate principală) .

2 – Pe prima linie veți vedea acest lucru de exemplu :

pachet alqahtani.dhafer.myapp;

copiați acest text alqahtani.dhafer.myapp

3 – mergeți la layout –> click dreapta –> new activity –> lipiți numele pachetului în numele layout-ului .

Infamous

doar „layout” nu poate fi un nume de pachet verificați alte activități și încercați să luați acel nume de pachet pe partea de sus a fișierului

Comentarii

  • Nu prea te înțeleg, îmi pare rău. –  > Por Nicholas Dingle.
SoftMolina

La adăugarea unei noi activități în aplicația mea, apare următoarea problemă: Numele pachetului nu este setat la un nume de pachet valid și nu permite adăugarea activității.

** Soluția 1 : În loc să adăugați noua activitate făcând clic dreapta pe fișierul numit „ layout „, faceți clic dreapta pe fișierul „ res **” pentru a adăuga o nouă activitate.

Și nu mai apare problema: Numele pachetului nu este setat la un nume de pachet valid, asta pentru că nu am putut găsi pachetul layout.

** Soluția 2 **: În câmpul ** Nume pachet **, puneți-ne ca pachet ** layout ** ștergeți-l și puneți numele complet al pachetului aplicației dvs. ** Exemplu **:

com.mx.softmolina.exemplu

http://blog.softmolina.com.mx/wp/2016/11/30/solucion-package-name-is-not-set-to-a-valid-package-name-agregar-nueva-actividad/

Sper că vă va fi de folos.

Salutări!!! 🙂

abhi

Schimbați numele pachetului Layout în numele pachetului proiectului.

După ce ați schimbat numele pachetului. Acesta va permite finalizarea procesului.

SAU

Copiați numele pachetului proiectului din orice clasă Java și lipiți-l în Numele pachetului secțiune.

bigtex777

Am văzut același mesaj de eroare (Package name is not a valid package name) când încercam să adaug o nouă activitate. Problema era că încercam să adaug o nouă activitate în locul greșit. Am încercat să adaug activitatea (new -> activity -> blank activity) în secțiunea res/layout director. Soluția a fost să adaug activitatea în directorul java/your_app director.

Deepak Sargar

Dacă doriți să adăugați un fișier de aspect la proiectul dvs., urmați calea de mai jos – app -> res -> New -> Acivity -> selectați activitatea pe care o doriți.

Căpitanul Kenpachi

În cazul meu a fost din cauză că am făcut clic dreapta pe nodul Activity din exploratorul de proiecte. Dacă fac clic pe nodul rădăcină „app”, acest lucru nu se întâmplă.

devDeejay

Este pur și simplu pentru că încercați să creați un nou fișier Activity / Layout într-un pachet greșit. Pentru a face acest lucru, trebuie să navigați la app >> java >> firstfolder.

Faceți clic dreapta pe acest prim dosar și mergeți la NEW >> Activity >> EmptyActivity sau AnyOtherTypeYouWant. Apoi introduceți numele corect pentru activitatea dvs. și nu veți întâmpina erori.

La fel de simplu ca asta.