Swf Editor open source? (Programare, Actionscript 3, Flash, Adobe)

ramakri a intrebat.
a intrebat.

Are cineva să-mi furnizeze numele IDE, Editor.(Am o aplicație pe care am nevoie pentru a edita SWF pentru a genera un nou SWF prin salvarea acestuia) care ajută la editarea și capacitatea de salvare pentru .SWF care a fost gratuit Am încercat atât de multe IDE-uri enumerate mai jos, dar toate sunt doar traseu, care nu au capacitatea de salvare a SWF înapoi.Sothink sistem, Flash decompiler, Swf editor în sourcefourge, Falshdevelop ?…

Poate cineva să îmi sugereze!….

Comentarii

  • Se pare că te-ai grăbit să scrii „FlashDevelop” la fel de repede cum ai făcut cercetarea, deoarece este doar un IDE. Te rog să folosești google și să faci mai multe cercetări înainte de a întreba pe forumurile de aici. –  > Por sfxworks.
1 răspunsuri
Yoones Mashayekhi

https://www.free-decompiler.com/flash este un descompilator gratuit open source pentru fișiere swf…

Comentarii

  • Hei, mulțumesc pentru răspunsul dvs.!… Am o aplicație care am nevoie să editez SWF pentru a genera un nou SWF prin salvarea acestuia!… știți vreun editor sau acest editor funcționează?…. –  > Por ramakri.
  • este ușor ca o bucată de tort! –  > Por Yoones Mashayekhi.
  • puteți converti swf-ul în fla și după editare publicați ca swf nou –  > Por Yoones Mashayekhi.
  • Hei, acest răspuns m-a ajutat să convertesc fișierele SWF, dar puteți să vă uitați și la acest fir, pe care l-am postat, ar fi minunat dacă ar fi dat orice contribuție la asta!…stackoverflow.com/questions/45279238/… –  > Por ramakri.
  • @ramakri sunt doar octeți, așa că orice lucru care este doar octeți poate fi editat –  > Por bluejayke.