Tăiați linia de comandă rapidă în Visual Studio Code (Ctrl+L în VS) (nu ștergeți linia!) (Programare, Visual Studio Code, Comenzi Rapide De La Tastatură)

Alexandru Mihailov a intrebat.

Visual Studio are în mod implicit comanda rapidă Ctrl+l (cut line). Aceasta copiază linia în care se află cursorul în clipboard și o șterge.

Nu o găsesc în Visual Studio Code. Există o modalitate de a o adăuga ca utilizator final?

(Știu că există Ctrl+Shift+K pentru ștergerea liniei, care nu este același lucru).

Comentarii

 • CMD/Ctrl+X fără să se facă o selecție –  > Por Muhammad Umer.
3 răspunsuri
HaaLeo

Ceea ce căutați este editor.action.clipboardCutAction comandă. Aceasta taie (copiază în clipboard apoi șterge linia) fie o selecție, fie întreaga linie dacă nu este nimic selectat.
Am testat-o cu vscode 1.23.1
Pe windows această comandă este legată de Ctrl + X precum și la Shift + Delete

Comentarii

 • Wow! Este foarte intuitiv – chiar mai ușor decât Ctrl+L. Deși are un defect, copiază și caracterul de linie nouă de la sfârșitul liniei :(. Astfel, atunci când se taie linia și apoi se lipește, se obține o linie nouă în plus … care trebuie ștearsă de cele mai multe ori 🙁 –  > Por Alexandru Mihailov.
 • Așadar, secvența completă arată acum: Ctrl+X Ctrl+V Backspace (pentru a scăpa de linia nouă). –  > Por Alexander Mihailov.
 • Puteți să combinați aceste comenzi și să le legați la o singură comandă rapidă cu ajutorul comenzii extensia macros. –  > Por HaaLeo.
 • Deși macros ar putea face acest lucru – nu este o soluție foarte frumoasă: Ctrl+X pentru a tăia și apoi Ctrl+Alceva_Else pentru a lipi (rula macrourile) – dar Ctrl+V este ceea ce toată lumea se așteaptă pentru lipire. Mulțumesc oricum! –  > Por Alexander Mihailov.
 • Acest lucru nu funcționează pentru mine în MacOS. clipboardCutAction nu face nimic dacă nu este selectat niciun text. –  > Por jackocnr.
Bhupendra Pandey

Shift + Delete pe VS Code taie linia, adică copiază linia în clipboard și o șterge.

Rulez VS Code pe Ubuntu 18.

Editați:Ctrl + X de asemenea, funcționează în același mod.

John

Am reușit să obțin aceeași funcționalitate (adică să imit funcționalitatea de „tăiere a selecției” din Sublime Text) făcând următoarele:

 1. Am adăugat extensia ‘macros’ de geddski:

 1. Am adăugat următoarele intrări în fișierul meu settings.json (ctrl+shift+p, „Preferences: Open Settings (JSON)”)
 "macros": {
  "cutLines": [
    "expandLineSelection",
    "editor.action.clipboardCutAction"
  ]
 }
 1. Adăugat următoarele la fișierul meu settings.json (ctrl+shift+p, „Preferences: Open Keyboard Shortcuts”):
 {
  "key": "ctrl+x",
  "command": "macros.cutLines",
  "when": "!editorHasSelection"
 },

Pentru ca VS Code să recunoască comanda a trebuit să adaug dezinstalarea și reinstalarea extensiei „macros”. Presupun că adăugarea intrărilor și apoi instalarea sa pentru prima dată ar produce același rezultat.

În scopuri de depanare, iată o captură de ecran cu legăturile mele de taste pentru „Ctrl+x” atunci când totul funcționa așa cum am vrut. Comparați-le pe ale dumneavoastră, tastând „Open Keyboard Shortcuts” (Deschidere comenzi rapide de la tastatură) în promptul de comandă și căutând „Ctrl+x”.