TextFX HTML Tidy replacement (Format HTML) [închis] (Programare, Html, Notepad++, Htmltidy)

Liam a intrebat.
a intrebat.

Deci, se pare pe mai multe site-uri că TextFX’s HTML tidy este atât excelent, cât și că nu a fost susținut din 2008.

Se pare că cea mai recentă versiune a Notepad++ îl strică complet de fapt.

Acum am niște HTML pe o singură linie pe care trebuie să le indentez, etc. Există vreun înlocuitor pentru HTML Tidy pe Notepad++ pe care cineva îl poate recomanda?

Comentarii

  • Eu folosesc HTML Tidy cu NP++ v6.3 UNICODE și pare să funcționeze foarte bine. Totuși, nu face față la html5. Am observat că există un plugin numit Tidy2 care pretinde că suportă html5, dar nu l-am încercat încă. –  > Por greyman.
  • Încercați tidy2 (accesibil din managerul de pluginuri) –  > Por Ujjwal Singh.
3 răspunsuri
Kossak

Eu folosesc NppTidy2 plugin, funcționează destul de bine.

Comentarii

  • Ar fi mai bine să menționați numele pluginului (NppTidy) și un link către proiectul SourceForge (github.com/davegb3/NppTidy2) în loc să se facă doar o legătură către discuție. Legătura ar putea deveni invalidă și, astfel, să vă facă răspunsul mai puțin util. –  > Por venerik.
  • Aceasta pare a fi o versiune doar pentru surse. Dacă aveți nevoie de un binar, căutați pe Google „notepad++ npptidy2 binary”. Veți găsi în cele din urmă un fir de discuție în secțiunea NP++ forum de discuții care duce la un fișier pachet .zip –  > Por Raul Pinto.
  • Plugin-ul se află în managerul de plugin-uri sub titlul ‘Tidy2’ și funcționează foarte bine! –  > Por Aren.
  • Tidy2 va încurca total orice elemente de script inline prin încercarea de a scăpa de multe dintre caractere. –  > Por Martlark.
  • Atenție: Anumite entități de caractere HTML sunt înlocuite cu caracterul lor unicode atunci când faceți tidy. Acest lucru se întâmplă indiferent de configurația Tidy2 sau de codificarea documentului. De exemplu, „’” înainte de ordonare devine „‘” (ghilimele simple „inteligente”) după ordonare. Acest lucru a făcut ca Tidy2 să fie inutilizabil pentru mine. Proiectul nu a mai fost actualizat din 2012. –  > Por trebormf.
Liam

Pentru oricine altcineva blocat în această problemă, în cele din urmă am folosit acest instrument

http://infohound.net/tidy/

Comentarii

  • acel site nu pare să înțeleagă noile tipuri de intrare html5. –  > Por Martlark.
Adrian

Descărcați versiunea veche notepad++ în format zip. copiați din zip unicodepluginsConfigtidy în C:Program Files (x86)Notepad++pluginsConfigtidy

reporniți notepad++ și acum aveți disponibil plug-in-ul

Menu -> TextFX -> TextFX HTML Tidy -> Tidy: Reindent XML

Link pentru a descărca versiunea veche a plugin-uluihttp://notepad-plus-plus.org/download/v5.6.8.html

Comentarii

  • Aceasta părea o idee bună, dar TextFX HTML Tidy –> Tidy: Reindent XML nu mi-a indentat corect javascript-ul (nu părea să facă nimic). –  > Por Ryan.