Trimiteți e-mail la o listă de discuții în php (Programare, Php, E-Mail)

cavolo fiore a intrebat.

Prietenul meu are un site de comerț electronic unde utilizatorii pot alege să primească mailuri cu noile oferte. Așa că m-a rugat să creez un sistem pentru a le trimite un e-mail.

Cum pot cu php să trimit un email la toate persoanele din lista de discuții?Știu că editând php.ini pot trimite mailuri de pe emailul personal, cum ar fi GMAIL, dar are un număr maxim de mailuri pe zi.

Deci, care este calea corectă?

1 răspunsuri
Adam T

Modul corect de a face acest lucru este cu SMTP.

http://www.jvfconsulting.com/blog/php-mail-function-vs-smtp-guaranteed-delivery/ explică faptul că standardul php mail trimite mailuri, dar mailurile tale pot fi puternic blocate de mecanismele anti-spam ale ISP-urilor.

Există multe soluții pre-construite, PHPMailer fiind una dintre ele. Vă rugăm să consultați și acest link: Trimiteți e-mailuri folosind serverul SMTP Gmail prin PHP Mailer

Comentarii

  • Mulțumesc pentru răspuns. Caut PHPMailer, dar cred că trebuie să caut și un email care să îmi permită să trimit mai mult de 200 de emailuri pe zile ca Gmail. este corect? –  > Por cavolo fiore.
  • Folosind phpmailer puteți trimite direct folosind funcția php defaul mail care nu necesită nici un email. –  > Por Sabbir Ahmed Sourove.
  • Dacă doriți să trimiteți un volum mare de e-mail, ar trebui să faceți cercetări cu privire la o aplicație terță parte mailing list instrument poate. –  > Por Adam T.

Tags:,