Trimiteți utilizatorul la magazinul de aplicații iOS9 pentru a actualiza (Programare, Ios, Swift, Swift2, Ios9)

Jojodmo a intrebat.
a intrebat.

Aș dori să trimit un utilizator la pagina de actualizare a magazinului de aplicații iOS pentru ca acesta să actualizeze aplicația mea atunci când este solicitat, astfel încât să pot solicita utilizatorilor să actualizeze aplicația dacă actualizarea conține corecturi de securitate critice sau altceva vital.

Cred că am găsit un link prin care pot trimite utilizatorul la pagina de actualizare, care este

itms-apps://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftwareUpdate?id=<appid>&mt=8

Deci, în cazul meu aș folosi

UIApplication.sharedApplication().openURL(
  NSURL(
   string: "itms-apps://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftwareUpdate?id=969701501&mt=8"
  )!
)

Dar nu reușesc să o testez, pentru că mi se dă o pagină 404 în App Store când încerc

Presupun că primesc acest lucru pentru că aplicația nu a fost descărcată efectiv din magazinul de aplicații (a fost pusă pe dispozitivul meu de testare din Xcode) și nu pot testa linkul pentru că ar trebui să descarc aplicația din magazinul de aplicații, dacă presupunerea mea este corectă.

Am încercat să folosesc un itunes.apple.com link, dar acesta redirecționează către pagina aplicației și, deși acea pagină are are un buton de actualizare, phobos.apple.com pare să fie mai bună, deoarece conține doar informații despre actualizare și despre noile caracteristici ale acesteia, ceea ce o face mai ușor de utilizat.

Este corect link-ul meu pentru iOS 9, sau există o metodă diferită/mai bună de a trimite utilizatorul la pagina de actualizare a magazinului de aplicații? Aplicația de actualizare din App Store? Chiar mai bine, există vreo modalitate de a invita utilizatorul să actualizeze aplicația prin intermediul unei alerte (un fel de solicitare de acces la rola camerei sau la serviciile de localizare, dar actualizând aplicația)?

Comentarii

 • iOS 9 este încă în stadiul beta. Poate că ar trebui să așteptați mai întâi până când iOS 9.0 este finalizat. –  > Por Raptor.
 • @Raptor titlul este înșelător. Întrebarea reflectă un obiectiv diferit; pur și simplu îndrumarea utilizatorilor către URL-ul App Store. Jojo, iOS 9 nu are nimic de-a face cu URL-ul pe care Apple ți-l oferă pentru aplicația ta (care este unic). În loc să faci ceea ce faci tu, ar trebui să mergi pe această cale; vezi discuția de aici : stackoverflow.com/a/29456019 odată ce utilizatorii ajung acolo, li se va spune apoi dacă îndeplinesc cerințele pentru a descărca aplicația –  > Por soulshined.
 • @soulshined adevărat, cred că te înțeleg acum. Este vina mea că nu am clarificat. Încerc să pornesc actualizarea odată ce utilizatorul apasă un buton din aplicație (deci odată ce atinge update în aplicație, aplicația se închide și începe actualizarea). Voi actualiza întrebarea. –  > Por Jojodmo.
 • @Jojodmo adevărat. Și acesta este cu siguranță un obiectiv mai clar definit acum. Nu am verificat API-urile pentru iOS 9. Dar în ceea ce privește <=iOS 8 devs nu au posibilitatea de a începe descărcările fără a le trimite mai întâi la App Store și, chiar dacă sunt libere, nu veți putea să faceți clic pe un buton în numele lor. Dar ar putea exista ceva nou în API-urile iOS 9. –  > Por soulshined.
 • @soulshined Am făcut câteva cercetări și se pare că nu va putea să se actualizeze automat fără ca utilizatorul să apese pe butonul de actualizare. Dar se pare că phobos.apple.com are un avantaj față de itunes.apple.com, , și anume faptul că utilizatorul poate vedea ce este inclus în actualizare în loc să fie nevoit să deruleze până la fila „noutăți”, despre care majoritatea utilizatorilor nici măcar nu știu că există (eu nici măcar nu știam până de curând).  > Por Jojodmo.
1 răspunsuri
Nilesh Patel

În loc de asta, puteți deschide aplicația prin intermediul URL-ului furnizat de Apple. Aceasta va redirecționa automat către pagina aplicației dvs. de pe App Store.

De exemplu, https://itunes.apple.com/in/app/ibooks/id364709193?mt=8

Comentarii

 • Această întrebare nu are nimic de-a face cu trimiterea utilizatorului la pagina aplicației – este vorba despre a forța utilizatorul să actualizeze aplicația dacă actualizarea conține o corecție critică de securitate sau altceva de genul acesta. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimitem utilizatorul la pagina de actualizare –  > Por Jojodmo.
 • Bine. Atunci, în acest caz, trebuie să vă implementați propria logică. Eu am făcut acest lucru într-o aplicație a mea, în care am creat un tabel de bază de date în backend pentru a stoca versiunea curentă a aplicației. Împreună cu aceasta am stocat două stegulețe, cum ar fi recommended & required. Dacă trebuie să actualizez aplicația necesară, atunci setez indicatorul necesar la 1. Dacă acest indicator este 1, atunci redirecționez utilizatorul către pagina aplicației din App Store. Dacă este recomandat, atunci îi permit utilizatorului să utilizeze aplicația cu versiunea curentă. sper că acest lucru vă va clarifica întrebarea. –  > Por Nilesh Patel.
 • Mulțumesc pentru răspuns, am făcut deja lucrurile din backend, încerc să aflu cum să solicit utilizatorului să actualizeze aplicația. Știți cum să faceți asta? –  > Por Jojodmo.
 • Am afișat alerta în aplicație pe baza condiției de mai sus. Dacă este necesar, atunci utilizatorul nu poate merge mai departe & utilizator aplicația noastră până când nu actualizează cea mai recentă versiune. dacă este necesar, atunci utilizatorul poate merge mai departe & utilizator it.. –  > Por Nilesh Patel.
 • Fac lucrul de mai sus pe pagina principală / prima pagină a aplicației… Puteți face în locurile dorite… –  > Por Nilesh Patel.