Unde sunt stocate preferințele Java pe Mac OS X? (Programare, Java, Macos, Preferințe)

avernet a intrebat.

Pe Windows, preferințele Java, pe care le accesați în aplicația dvs. din java.util.prefs.Preferences, sunt stocate în registru. Unde sunt stocate acestea pe Mac OS X?

Comentarii

  • Nu am constatat că acest lucru este valabil în Windows 7. –  > Por javamonkey79.
  • @javamonkey79, vrei să spui că preferințele Java ale aplicației tale (accesate prin java.util.prefs.Preferences) nu sunt stocate în registrul Windows pe Windows? Din experiența mea și pe baza a ceea ce pot citi online, ele sunt. De exemplu, consultați: java.sun.com/developer/technicalArticles/releases/preferences –  > Por avernet.
  • Uitați-vă la data articolului – este din 2001…cu mult înainte de Windows 7 🙂 Am constatat că nu mai sunt în același loc. –  > Por javamonkey79.
  • Deci vrei să spui că pe Windows 7 JVM nu mai stochează preferințele în registru? Nu acesta este subiectul acestei întrebări, dar ați putea să ne dați mai multe detalii despre locul unde sunt stocate? –  > Por avernet.
  • Pe Windows 7 al meu, atât preferințele utilizatorului, cât și cele ale sistemului sunt salvate în registru. La /HKEY_CURRENT_USER/Software/JavaSoft/Prefs/, HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/JavaSoft/Prefs/ și unele la HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/JavaSoft/Prefs/ pentru 64bits. –  > Por Alex.
2 răspunsuri
Todd Gamblin

De la Conexiunea dezvoltatorilor Apple:

Fișierele de preferințe generate de Preferences API se numesc com.apple.java.util.prefs. Fișierul de preferințe al utilizatorului este stocat în directorul său principal (~/Library/Preferences/). Preferințele sistemului sunt stocate în /Library/Preferences/ și sunt păstrate pe disc numai dacă utilizatorul este administrator.

Comentarii

  • Vă mulțumim! Acest lucru nu a funcționat pentru mine pe Mac, deoarece foloseam „Preferences.systemNodeForPackage”, când ar fi trebuit să folosesc metoda „userNodeForPackage”. –  > Por Richard.
  • Nu, nu este!!! Se află în folderul actual al utilizatorilor conectați / Library/ Preferences/ByHost – user1753536
  • Este de fapt ~/Library//Preferences/com.apple.java.util.prefs.plist –  > Por Oleg Gryb.
  • link-ul dat este rupt –  > Por madduci.
avernet

De asemenea, rețineți că, dacă preferința este suficient de aninată, nu va fi direct în com.apple.java.util.prefs, , ci mai degrabă în propriul fișier. De exemplu, dacă aveți un nod /a/b/c, , perechile cheie/valoare pentru acel nod vor fi stocate în a.b.c.plist.

Fișierul va fi fie în ~/Library/Preferences/ fie /Library/Preferences/, , ca și în cazul fișierului com.apple.java.util.prefs fișier.