URL-ul imaginii în interiorul unui șablon de e-mail se schimbă și imaginea nu se afișează corect [duplicat] (Programare, E-Mail, Svg, Smtp, Gmail, E-Mail Html)

Hooman Bahreini a intrebat.
a intrebat.

Am creat următorul șablon de e-mail și trimit e-mailuri către clienți de pe site-ul meu (ASP.NET MVC, C#) folosind SendGrid. Rețineți că există o pictogramă de plic la sfârșitul e-mailului.

Când trimit e-mailul la o adresă yahoo, văd că la url-ul imaginii este adăugat în prealabil următorul lucru: https://ecp.yusercontent.com/mail? dar imaginea se afișează în continuare bine:

Când trimit e-mailul către un cont Gmail, văd că la adresa url a imaginii este adăugat următorul lucru: https://ci5.googleusercontent.com/proxy/fMePoJvSwECei02DF_cx9SKczcRDRDa9XeJs263AGBRUysoCNxeZhErF834cSHBLcBGkDR-JWdfqhZkW878P9A3gM7nh8dRfdNxjVpBrGiNBBJCoRnNmBrkSAoF-TBu3IQ=s0-d-e1-ft# iar imaginea nu se mai afișează.

Cum pot să rezolv această problemă?

1 răspunsuri
Hooman Bahreini

Schimbarea URL-ului imaginii atât pe Yahoo cât și pe Gmail se datorează faptului că folosesc caching-ul lor de imagine, mai multe informații despre Gmail Image Proxy

Am găsit răspunsul la problema mea aici, se pare că Google Image Proxy funcționează cu tipurile de imagini standard (.jpg, .png și .gif)… tipul meu de imagine era .svg, am schimbat șablonul pentru a utiliza .png și acum funcționează bine.