Utilizarea tag-ului div pentru a afișa text în html (Programare, Html, Css)

slowjams a intrebat.

Sunt nou în html, știu că tag-ul definește o diviziune sau o secțiune într-un document HTML, dar uneori puteți vedea utilizarea tag-ului div astfel:

<div>This is some text</div>

nu ar trebui să folosim niște tag-uri cu scopul de a afișa text, cum ar fi <p>?

Comentarii

  • Ar depinde în întregime de modul în care doriți fie să accesați, fie să stilizați elementul în pagina dvs. –  > Por li x.
  • Possible duplicate of Ar trebui să folosesc tag-ul <p /> în markup? –  > Por KyleS.
7 răspunsuri
James Douglas

Gererally dacă utilizați etichete precum <p> sau <span> este mai ușor să aplici CSS, precum și JavaScript și jQuery, dar altfel este perfect în regulă să folosești doar text simplu. Consultați acest lucru:https://stackoverflow.com/a/28529404/7733026

Da, este în regulă să folosiți un <div> fără <p>.

A <p> ar spune că textul din cadrul unui element <div> este împărțit în paragrafe, deci dacă aveți un text împărțit în paragrafe, ar trebui să utilizați <p>; pe de altă parte, un <p> nu poate conține alte elemente decât așa-numitul conținut de frazare; astfel, nu puteți avea un element <div> în interiorul unui <p>.

De exemplu, dacă aveți un text într-un div și doriți ca o parte din el să fie albastru și o parte să fie roșu, trebuie să procedați astfel:

Pentru că este imposibil să spui doar cu CSS (și foarte greu cu JS) „obțineți textul care spune albastru și dați-i culoarea albastru”, dar este foarte ușor să spui fie cu „obțineți <p> care are o clasă de albastru și faceți-i culoarea albastru’

Albert221

Da, tag-ul corect pentru a descrie un paragraf de text este <p>, , dar în acest caz, presupun că autorul codului de mai sus a vrut să folosească <div> deoarece nu vine cu stiluri predefinite (de browsere) precum margin.

Bobby Speirs

În general, <div> ar trebui să fie utilizate ca o ultimă opțiune, atunci când se folosește o etichetă mai semantică mai semantică este disponibilă.

mshomali

Adresa <p> definește un paragraf.Eticheta <div> definește o diviziune sau o secțiune într-un document HTML. și, în principiu, utilizează alte etichete în <div> tag-ul și folosiți <div> pentru a diviza pagina HTML. dar puteți folosi <div> fără nici un alt tag, dar nu este bun pentru probleme de SEO.

Comentarii

  • Îmi place că ați inclus informații despre SEO. Nu m-aș fi gândit la asta. –  > Por bballdave025.
Primul dev

Da, ar trebui să folosim etichete precum <p>

Dar utilizarea corectă este <div><p>some text here<p><div> pentru a controla bine textul atunci când se utilizează CSS

Dhaval

<div> este utilizat pentru a grupa elemente de blocuri pentru a le formata cu CSS. Puteți seta un id pentru un anumit div și puteți acționa folosind acel id.

<div style="color:#0000FF" id="xyz">
  <h3>This is a heading</h3>
  <p>This is a paragraph.</p>
</div> 

Nu este necesar să înfășurați întotdeauna textul cu <p>.

Tal

Utilizarea <p> este alegerea de-facto pentru scrierea textului. Cu toate acestea, se poate folosi <div> sau un <span> tag pentru scrierea textului, în funcție de scenariu.

De asemenea, puteți utiliza <p> în interiorul <div>

<div><p>Your content here</p></div>

Tags:,