Utilizarea TEL și EMAILTO în același timp (Programare, Javascript, Html, Css, Tel)

Daniel De Anda a intrebat.

Așadar, mă confrunt cu o problemă minoră pe un site web pe care îl codific, am făcut în așa fel încât orice imagine să poată fi accesată și să activeze un număr de telefon la care să sune, deoarece mă ocup de rezervări (restaurante, spa, servicii, atunci când se face clic se declanșează aplicația de telefonie pe orice dispozitiv mobil și Skype pe PC.

Deoarece nu toată lumea are un cont Skype (cu credit), cum aș putea implementa tag-ul emailto atunci când site-ul este folosit pe un desktop pe aceleași imagini care au deja tag-ul tel?

Comentarii

  • din câte știu eu nu există o metodă sigură de a detecta dacă este vorba de un desktop sau de un dispozitiv portabil. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este ca în funcție de lățimea ecranului să modifici tag-ul href al linkului tău cu js. –  > Por Serghei Kutanov.
  • @SergeiKutanov În loc să modificați tag-ul href linkului cu JS în funcție de lățimea ecranului, folosiți o interogare media CSS pentru a ascunde link-ul de e-mail și a afișa link-ul de telefon atunci când fereastra este suficient de mică: @media (max-width: 480px) { .email { display: none; } .phone { display: block; } } –  > Por Rory O’Kane.
1 răspunsuri
Jon Uleis

Iată o soluție rapidă care folosește jQuery și isMobile, , împreună cu un atribut de date pentru a reține numărul de telefon.

Comentarii

  • Am încercat să o folosesc pe aceasta, vă mulțumesc foarte mult, am o întrebare, când o import în html-ul meu, creează doar un link în colțul paginii care spune email detectat. Ar trebui ca acest lucru să poată înlocui fiecare tag tel la emailto atunci când este detectat un desktop? –  > Por Daniel De Anda.