Va funcționa Xcode 7.3.1 pe macOS 10.12? (Programare, Xcode, Macos, Cacao, Macos Sierra, Xcode8)

utilizator6375148 a intrebat.

Vreau să instalez și să încerc noile caracteristici ale macOS 10.12. De asemenea, vreau neapărat să lucrez pe Xcode 8.0. Dar, în același timp, am câteva proiecte de client care ar trebui scrise pe Swift 2.2 [ Xcode 7.3.1 ], nu vreau să folosesc Swift 2.3 sau Swift 3.0.

Așadar, este posibil să instalez Xcode 7.3.1 în macOS 10.12? Există vreo modalitate hacky de a face acest lucru?


Da, am instalat cu succes ambele Xcode 7.3.1 și Xcode 8.0 în macOS Sierra.

Acum, folosind ambele Xcodes. Dar ori de câte ori îmi rulează proiectul folosind Xcode 7.3.1 Primesc această eroare DTAssetProviderService could not start DTXConnection with Simulator 'iPhone 6s'. Check the system log for errors. Nu știu care este motivul real pentru acest lucru. Am căutat pe Google pentru răspunsuri, dar aceste sugestii nu m-au ajutat. Dar, în același timp, pot rula proiecte în Xcode 8.0 în Simulator, fără erori, nimic.

Dacă cineva a ajuns să vadă acest lucru, Vă rog să-mi spuneți comentariul dvs.

Comentarii

 • @Bhadresh A verificat deja, nu m-a ajutat. – user6375148
 • Posibil duplicat al erorii XCode „DTAssetProviderService nu a putut porni..”, Cum rezolvați acest lucru? –  > Por Jeremy Huddleston Sequoia.
 • Sierra XCode funcționează cu iOS 8.0 ? –  > Por neobie.
5 răspunsuri
JAL

Poți instala neapărat Xcode 7.3.1 pe macOS Sierra alături de versiunea beta a Xcode 8.

Dacă aveți probleme cu rularea Xcode 7.3.x sau cu rularea simulatorului:

 1. Reinstalați Xcode 7.3.x din https://developer.apple.com/downloads/.

 2. Atașați manual depanatorul la procesul dvs. așa cum este descris în acest răspuns de pe Stack Overflow.

Comentarii

 • Descărcarea acum atunci. – user6375148
 • Am instalat macOS și are un număr destul de mare de probleme cu XCode 7.3.1 – în prezent, atât probleme cu pornirea Simulatorului, cât și cu semnarea codului. Ambele cu mesaje de eroare mai mult sau mai puțin criptice. –  > Por Peter Theill.
 • Mulțumesc @PeterTheill, vă voi anunța dacă aflu ceva de la Apple. –  > Por JAL.
 • Am reinstalat XCode 7.3.1 de la developer.apple.com/downloads și acum sunt cel puțin capabil să pornesc din nou simulatorul. –  > Por Peter Theill.
 • @milesper îl puteți obține de pe App Store sau din secțiunea „more” din pagina de descărcări pentru dezvoltatori: developer.apple.com/download/more –  > Por JAL.
FBente

Pentru ca Xcode 7.3.1 să funcționeze din nou pe lângă Xcode 8.2 pe macOS Sierra 10.12.2 a trebuit să curăț următoarele foldere:

~/Library/Developer/
~/Library/Application Support/Developer
~/Library/Application Support/Xcode

Chiar și curățarea datelor de utilizator ale proiectului specific a fost utilă:

projectname.xcodeproj/xcuserdata
projectname.xcworkspace/xcuserdata

După ce am repornit mac-ul și am încercat să deschid proiectul, acesta s-a blocat din nou deoarece exista deja conținut în acest dosar:

~/Library/Application Support/Developer/Shared/Xcode/Plug-ins

După ce am șters din nou aceste plug-in-uri a funcționat în sfârșit!

Comentarii

 • Acest ultim director nu există pe calculatorul meu. –  > Por dwlz.
 • Am instalat aceste plug-in-uri înainte cu alcatraz. Dacă nu ați instalat niciunul, nu trebuie să existe un astfel de folder. Mesajul detaliat al erorii de la crash-ul Xcode mi-a dat indicii despre acest folder. –  > Por FBente.
rantunes

Xcode 7.3.1 și Sierra este o configurație neacceptată. Deși majoritatea va funcționa, lucruri precum rularea unui proiect pe simulator nu va funcționa.

Comentarii

 • În regulă. Mulțumesc, amice. – user6375148
Adrian Mannella

De asemenea, trebuie să știți că aveți nevoie de versiunile publice actuale ale macOS (El Capitan) și Xcode (7.3) pentru a crea și trimite arhive în iTunes App Store. Arhivele create cu versiunile beta Xcode (8b1), sau cu actuala versiune Xcode 7.3 pe o versiune beta de macOS (Sierra 10.12b1) nu vor fi acceptate (procesul de trimitere eșuează). Este recomandat să faceți o copie de siguranță a sistemului înainte de a instala macOS beta și/sau să instalați sistemul de operare beta pe o partiție nouă. De asemenea, puteți instala sistemul de operare actual și Xcode pe o partiție mică (aproximativ 10-20 GB) dacă va trebui să faceți o trimitere în următoarele 3 luni și să o eliminați atunci când versiunile publice vor fi disponibile. Este nevoie de puțină configurare, totuși, pentru a configura certificatele de semnare, etc.

Govind

Am instalat OS X Sierra și lucram cu XCode 7.2. Am găsit unele alinieri, probleme atunci când XCode rulează în Sierra. Am raportat la centrul de raportare a erorilor. Am primit răspuns de la echipa Apple că versiunile XCode 7.x nu sunt acceptate în OS X Sierra și că toate bug-urile au fost închise. Ei recomandă XCode 8 în OSX 10.12.