Variabila de mediu JAVA_HOME nu este setată. (Programare, Java, Cordova)

aingineer a intrebat.

Încerc să fac prima mea aplicație folosind Phonegap și am primit acest lucru în timp ce rulează în comandă

C:USERSKTRDESKTOPPHONEGAPLIBANDROIDBIN>create C:UsersKTRDesktopDemoap
p com.example.Demoapp Demoapp
The JAVA_HOME environment variable is not set.
Set JAVA_HOME to an existing JRE directory.
Remember to also add JAVA_HOME to the PATH variable.
After updating system variables, open a new command window and retry.

Orice ajutor ar fi foarte apreciat Vă mulțumesc

Comentarii

  • Secțiunea Related conține tot felul de întrebări, ei bine, legate și similare, iar cea de sus oferă o listă de soluții practic pentru toate problemele legate de JAVA_HOME. Dacă nu poți citi aceste întrebări și răspunsuri, cum te aștepți să beneficiezi de răspunsuri la întrebarea ta „unică”? –  > Por Oleg Estekhin.
  • îmi pare rău că am citit am citit celelalte răspunsuri de pe alte posturi. Nu mi-am dat seama că java și jdk sunt complet diferite, deoarece aveam doar calea java, îmi pare rău – -.  > Por aingineer.
2 răspunsuri
mushahid

Trebuie să faci două lucruri pentru a o rezolva.

În primul rând, mergeți la Computerul meu faceți clic dreapta deschideți proprietățile și deschideți Setări avansate ale sistemului și apoi deschideți Variabile de mediu. Deschideți caseta Path și inserați un punct și virgulă la sfârșit și adăugați calea dosarului bin al jdk-ului dvs., care va fi ceva de genul C:/Program Files/Java/ Jdk X.Y/bin salvați și închideți fișierul.

În al doilea rând, creați un nou fișier variabilă de sistem numită JAVA_HOME și scrieți în valoarea acesteia C:/Arhivele de programe/ Java/ Jdk X.Y salvați și închideți, iar acum încercați din nou să scrieți comanda de creare

P.S. Găsiți numărul versiunii, mergeți în dosarul Java și copiați numărul versiunii, sperăm că acest lucru vă va ajuta.

Pracede

Aveți nevoie de Java pe calculator. Vedeți cum se instalează și se configurează java http://docs.oracle.com/cd/E19509-01/820-3208/inst_cli_jdk_javahome_t/

Sper că vă va fi de ajutor