Xcode 8 afișează eroarea că profilul de provizionare nu include certificatul de semnare (Programare, Ios, Iphone, Xcode8, Profil De Provizionare)

Satish Mavani a intrebat.

Xcode 8 afișează eroarea că profilul de provizionare nu include certificatul de semnare.

Această problemă este cu Xcode-8 numai cu Xcode 7, același profil de provizionare care arată certificatul identificat aferent.

Comentarii

 • Trebuie să a) vă actualizați profilul de provizionare cu certificatul dorit sau b) instalați certificatul (poate fi necesar să îl migrați de pe alt mac cu cheia privată, de asemenea, dacă nu a fost configurat inițial în mac-ul dvs.) –  > Por pedrouan.
 • a) actualizați profilul de provizionare cu certificatul dorit. – Am făcut deja acest lucru, dar nu a funcționat b) instalați certificatul – certificatul este deja instalat și a fost creat pe aceeași mașină, așa că nu trebuie să export nicio cheie sau altceva. Și, după cum am spus, nu există nicio problemă cu xcode 7 în același computer. asta înseamnă că nu există nicio problemă cu instalarea –  > Por Satish Mavani.
 • Verificați acest lucru, este destul de proaspăt: stackoverflow.com/questions/3956590906/… –  > Por pedrouan.
33 răspunsuri
Eystein Bye

Există multe modalități de a rezolva acest lucru, cum ar fi activarea semnării automate etc. Dar dacă doriți să înțelegeți motivul acestei erori, trebuie să vă uitați la mesajul de eroare.

Acesta spune că profilul de provizionare pe care l-ați selectat în „General tab”, nu conține certificatul de semnare pe care l-ați selectat în „Build settings” -> „Code Signing Identity”.

De obicei, acest lucru se întâmplă dacă a fost selectat un certificat de distribuție pentru identitatea de depanare în „Build settings” -> „Code Signing Identity”.

Dacă acest lucru se întâmplă sub „Signing (Debug)”, s-ar putea, de asemenea, ca „Signing Identity” -> „iOS Development” să nu fie inclusă în profilul de provizionare.

Comentarii

  57

 • Domnule, sunteți un gangster certificat. –  > Por J.beenie.
 • Wow! Acesta este răspunsul real la întrebarea pusă. Mă întreb de ce nu este răspunsul acceptat. Mulțumesc, domnule! –  > Por Junaid Mukhtar.
 • Modul inteligent în care ar trebui să fie orice dev inteligent. –  > Por Almas Adilbek.
 • Acest lucru ar trebui să fie marcat ca răspuns acceptat, care explică problema și soluția și nu generarea aleatorie a Xcode. –  > Por Andreas777.
 • Acesta este modul în care conceptul adevărat rezolvă problema. (3) –  > Por kamran.
Nick

Verifică-ți brelocul de chei pentru identități cărora le lipsește o cheie privată. Aveam mai multe certificate de distribuție instalate pentru aceeași echipă, dintre care unul dintre ele nu avea cheia privată. Xcode verifica doar prima identitate corespunzătoare din keychain și o folosea automat, spre deosebire de cea care includea cheia privată.

Eliminarea identității corespunzătoare care nu avea cheia privată a făcut ca Xcode să detecteze din nou identitatea corectă.

Comentarii

 • Vă mulțumim! Exact ceea ce se întâmpla aici –  > Por Thomás Calmon.
 • Nu a rezolvat problema pentru mine. Aceasta este probabil una dintre acele probleme care pot apărea din mai multe cauze principale. –  > Por Ash.
 • Toate certificatele mele au chei private, așa că, cu siguranță, cauza poate fi diferită. –  > Por RAM237.
 • În cazul meu au fost mai multe Certs (=identități de semnare) în login keychain cu același nume, dar cu date diferite (notă în Sistem keychain am primit doar unul care avea data corectă). Eliminarea tuturor, cu excepția celui corect, a rezolvat problema. –  > Por RAM237.
 • Similar cu @RAM237, am mai multe certificate cu același nume care încă mai au atașate chei private. Eliminarea tuturor, cu excepția celei corecte, a ajutat. –  > Por junjie.
Satish Mavani

Pentru a rezolva acest lucru,

Tocmai am activat „Gestionarea automată a semnăturilor” în tab-ul general al setărilor proiectului, înainte de a activa acest lucru mi-a fost teamă că ar putea avea unele efecte secundare, dar odată ce am activat acest lucru funcționează pentru mine.

Sper că acest lucru ajută pentru alții!

Comentarii

 • Rezolvă această problemă, dar a primit această eroare, „<unknown>:0: eroare: Swift nu acceptă SDK-ul ‘iPhoneSimulator9.3.sdk’ Comanda /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin/swiftc a eșuat cu codul de ieșire 1 ” –  > Por Mohsin Qureshi.
 • Ar trebui să încercați prin repornirea simulatorului și ștergerea datelor derivate. –  > Por Satish Mavani.
 • Am încercat, dar nu a funcționat. în principiu, arată din cauza Alamofire. Cred că swift 3 nu este compatibil cu Alamofire 3.0 –  > Por Mohsin Qureshi.
 • Am încercat același lucru, dar îmi dă această eroare * are setări de provizionare conflictuale. * este semnat automat pentru dezvoltare, dar a fost specificată manual o identitate de semnare a codului conflictuală iPhone Distribution. Setați valoarea identității de semnare a codului la „iPhone Developer” în editorul de setări de construire sau treceți la semnarea manuală în editorul de proiect. –  > Por user3625547.
 • 27

 • Cea mai proastă idee, îți pierzi toate configurările lăsând xcode să se ocupe de cert. Ticălosul leneș Xcode va genera pur și simplu noi cert-uri! –  > Por Silom.
d0ye

Pentru cei care ar trebui să continue să folosească nu auotamatic din anumite motive

Deschideți keyChain Access pentru a vedea dacă există două certificări identice, dacă există două sau mai multe, doar ștergeți una și va funcționa 🙂

Mussa Charles

Am întâmpinat această problemă după ce am actualizat recent Xcode la versiunea 9.3Problema a fost în semnarea codului (sub depanare) certificatul a fost setat la certificatul de distribuție în loc de certificatul de dezvoltare, astfel încât acest lucru m-a împiedicat să instalez aplicația pe dispozitivele mele.

Iată ce am făcut pentru a rezolva această problemă.

Project -> Targets -> Select your app -> Build Settings -> Code Signing Identity -> Debug -> Atingeți de două ori „iPhone Distribution” și schimbați-l în „iPhone Developer”.

Comentarii

 • Acest lucru a fost atât de simplu și totuși s-a luptat cu acest lucru pentru o vreme. Vă mulțumesc, domnule amabil. –  > Por JM-AGMS.
 • Mare. A funcționat perfect. De ce nu se acceptă ca răspuns corect? –  > Por Svetoslav Atanasov.
Loke

Am debifat și apoi am bifat opțiunea „Gestionează automat semnarea”. Asta a rezolvat problema pentru mine.

Comentarii

 • A apărut o casetă de dialog care m-a întrebat dacă vreau să activez semnarea automată. Chiar dacă am apăsat butonul de anulare, acest încă a funcționat. –  > Por aepryus.
 • @JamesWierzba este în General->Signing. La fel ca în răspunsul lui Satish Maven de mai sus. –  > Por Loke.
 • CEL MAI MARE RĂSPUNS –  > Por bubibu.
 • De asemenea, doar trecând de la un profil la altul se va rezolva. S-ar putea, de asemenea, să trebuiască să curățați mai întâi cheile conform răspunsului anterior. –  > Por MindWire.
 • Într-adevăr! @bubibu În prezent, răspunsul meu favorit la SO din toate timpurile. –  > Por WaltersGE1.
blackjack75

Pentru ceea ce merită semnarea automată a eșuat de fiecare dată până când tocmai am șters manual profilurile locale în:~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles

După aceea, semnarea automată a funcționat perfect și a obținut profilurile corecte de pe serverele Apple.

Acest lucru a afectat doar unele compilări, în special cele pentru care creasem manual profiluri pentru watch app.

Comentarii

 • În cazul meu, nu aveam duplicate, dar după ce am șters și apoi am descărcat din nou profilurile de provizionare, părea să funcționeze corect. –  > Por Julian K.
 • Am încercat orice altceva și nimic nu a funcționat până când am șters profilurile existente și am lăsat Xcode să le reîncarce –  > Por Ron Myschuk.
 • Îmi pare rău, cum pot accesa acest ~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles ? Am căutat în Finder și nu am găsit niciun folder „Library”. –  > Por Chen Li Yong.
 • @ChenLiYong Acesta este un folder ascuns. Apăsați CMD + Shift + . pentru a afișa toate fișierele ascunse. –  > Por tmuecksch.
S.Go.Mot

Pentru cei care încă se luptă cu această problemă în Xcode8. Pentru mine a fost o problemă de certificat duplicat, iată cum am rezolvat-o:

Am citit răspunsul lui Nick și apoi am început investigația mea. Am verificat toate cheile și Certificatele în cazul meu particular (în interiorul ~/Library/Keychains/System.keychain).

Când am deschis fișierul, am constatat că aveam două Certificate de distribuție iPhone (acesta era certificatul pe care mi-l cerea Xcode), unul cu cheia privată iOS Distribution pe care o folosesc de la început și un alt Certificat de distribuție iPhone a cărui cheie privată avea un nume (iOS Distribution:NAME) care nu-mi era familiar. Am șters acest ultim certificat, am pornit din nou Xcode și problema a dispărut. xCode nu a reușit să rezolve acel conflict și de aceea dădea mereu eroare de semnare a certificatului.

Verificați brelocul de chei, poate aveți un certificat duplicat.

Comentarii

 • Exact ceea ce mi s-a întâmplat și mie. –  > Por funct7.
 • Aceasta este exact problema în cazul meu, am avut o confuzie când am configurat Fastlane Match și am ajuns să am 3 chei duplicate în Keychain –  > Por Minh Thai.
Mark

Dacă folosiți semnarea manuală (pe care aș încuraja-o cu siguranță), această eroare poate apărea deoarece Xcode crede că ar trebui să semneze o versiune construită cu un certificat de dezvoltator, care, evident, nu este inclus în profilul de furnizare a versiunii.

Există o setare de compilare care definește ce certificat ar trebui utilizat pentru ce configurație de compilare. Pentru a o modifica, accesați setările de construire și căutați Code Signing Identity (Identitate de semnare a codului). Atunci când este extins, ar trebui să existe rânduri separate pentru fiecare configurație de construire (de obicei Debug și Release) cu în a doua coloană identitatea sa selectată (de obicei iOS Developer sau iOS Distribution). Asigurați-vă că este setată la identitatea corectă pentru fiecare configurație de compilare.

În unele cazuri, configurațiile de construire pot fi, de asemenea, extinse. Asigurați-vă că și subpunctele sale sunt setate la identitățile corecte.

Comentarii

 • răspuns perfect, –  > Por Nasir.
 • Mulțumesc! A fost exact ceea ce aveam nevoie. –  > Por Amadeu Cavalcante Filho.
Zaporozhchenko Oleksandr

Am avut aceeași eroare. Profilurile par reînnoite, noile certificate adăugate, am verificat chiar și când am descărcat. De asemenea, am revocat certificatele fostului dezvoltator, excluse din profilul de furnizare. Dar Xcode încă mă întreabă despre certificatele anterioare cu eroare:

No certificate for team 'MY_TEAM' matching 'iPhone Developer: FORMER_DEVELOPER' found

deci, ce am făcut pentru a rezolva problema:

 1. Mergeți la Build Settings -> Signing -> Code Signing Identity
 2. Găsiți toate certificatele ‘FORMER_DEVELOPER’ și alegeți cele necesare.

Sper că va ajuta pe cineva.

Comentarii

 • Aceasta este singura soluție reală în acest caz. –  > Por Berk Kaya.
Tomek Cejner

De asemenea, puteți rezolva problemele de semnare a codului cu marele set de instrumente Fastlane. Autorii au depus mult efort pentru a automatiza în mod eficient construirea, semnarea aplicațiilor iOS (și nu numai).

Deci, în suita menționată, există instrumentul sigh care rezolvă în mod magic orice problemă de semnare, de unde și numele 🙂 Lucrul bun aici este că acest instrument înglobează o cunoaștere despre problemele comune de semnare și poate detecta și rezolva majoritatea acestora.

Fastlane este instalat ca gem Ruby:

gem install fastlane

Și apoi este pur și simplu invocat:

fastlane sigh --development

Răspundeți la două întrebări și iată:

[11:56:55]: No existing profiles found, that match the certificates you have installed locally! Creating a new provisioning profile for you
[11:57:01]: Creating new provisioning profile for 'com.myapp' with name 'com.myapp Development'
[11:57:06]: Downloading provisioning profile...
[11:57:09]: Successfully downloaded provisioning profile...
[11:57:09]: Installing provisioning profile...

În cele din urmă, mergeți la Build Settings -> Signing, , și treceți la profilul de provizionare nou creat, al cărui nume tocmai l-ați văzut în ieșirea comenzii.

Acest exemplu este pentru problema semnării codului de dezvoltare (care rulează pe dispozitiv). Verificați documentația sigh pentru toate celelalte opțiuni.

Comentarii

 • După ce ați citit documentația Setări de compilare îmi dau seama că pot alege ce certificat folosește profilarea. Vă mulțumim. –  > Por Carlos Linares.
Arshad Shaik

În cazul meu, în keychain aveam două certificate cu același nume, am eliminat unul dintre certificate, care este duplicat, apoi am rezolvat problema.

Comentarii

 • Pot confirma, a fost problema și în cazul meu. –  > Por atereshkov.
Warp

„Enable automatic signing” și apoi selectarea unei echipe din meniul derulant m-a ajutat cu exact această problemă.

PS_dev
 1. Ștergeți certificatul de dezvoltator care nu are o cheie privată.
 2. Ștergeți profilul de provizionare de pe mașina dvs. folosind go to folder (~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles)
 3. Apoi, mai întâi bifați apoi debifați opțiunea Automatically manage signing (Gestionați automat semnarea) în setările proiectului cu selectarea echipei.
 4. Intrați în contul de dezvoltator Apple și editați profilul de furnizare selectând toate certificatele de dezvoltator disponibile, apoi descărcați și adăugați-le la XCODE.
 5. Selectați profilul de provizionare și identitatea de semnare a codului în setările de construire a proiectului

Ted

Xcode 11

Aceasta este eroarea pe care am primit-o

Profilul de provizionare „XXX” nu include certificatul de semnare „Apple Development: XXX (XXX)”.„`

Acum Xcode 11 a creat automat un certificat „Apple Development: XXX” care este valabil pentru toate platformele

Trebuie doar să

 1. Mergeți la https://developer.apple.com
 2. Mergeți la profilul de provizionare
 3. Verificați dacă acest certificat este selectat

Dylan w

Am avut chei private rămase de la certificatele pe care le-am revocat, certificatele au dispărut, dar nu și cheile private. Ștergerea lor a rezolvat problema.

Pentru a le găsi:

 1. Deschideți accesul la Keychain
 2. Faceți clic pe „Keys” (Chei) în categoria din meniul lateral stânga
 3. Căutați cheile „iOS Developer: …” care nu au un certificat legat de ele
 4. Le-am șters și problema a dispărut

Cheia evidențiată în imagine este un exemplu de cheie privată fără certificat.

maxwell

Am aceeași problemă.am schimbat mac-ul. Și când am descărcat certificatul Xcode, am primit un mesaj de eroare: „Eroarea constă în faptul că profilul de securitate nu include semnătura certificatului.”

1) Mergeți la https://developer.apple.com/account/ios/profile/limited/editSelectați proiectul => editați => Certificates => Select All => Create => Download

2) În Xcode: Project file => Signing (Debug) => Provisioning profile => Import profile => Select file with 1

Jprofficial

Pentru mine, niciuna dintre soluțiile de mai sus nu a funcționat. Am migrat de la două mac-uri mai vechi la un nou mac, încercând să fac să funcționeze profilurile de lansare/depanare în Xcode FĂRĂ Xcode să le gestioneze automat.

Soluția pentru mine a fost că, atunci când am mers și am creat cele două noi certificate, am DE ASEMENEA a trebuit să intru în profilurile mele de provizionare și să adaug (atât la distribuție, cât și la dev) noile certificate la profilurile de provizionare, astfel încât să le recunoască. După ce am făcut acest lucru & descărcarea, xcode a eliminat toate erorile și este bine să meargă.

Sper că acest lucru ajută pe cineva!

Miere

Am primit unul dintre aceste e-mailuri de la Apple:

Dragă John Doe,

Următorul certificat a fost revocat de către un membru al echipei dvs. de dezvoltare sau a expirat:

Certificat: Dezvoltare iOS

Numele echipei: Honey Team, LLC

Acest lucru nu afectează aplicațiile pe care le-ați trimis în App Store sau capacitatea dvs. de a vă actualiza aplicațiile. Dacă folosiți profiluri de aprovizionare care conțin acest certificat, acestea trebuie recreate înainte de a putea fi reutilizate. Pentru detalii, consultați secțiunea „Prezentare generală a semnării aplicațiilor „din Ajutorul Xcode.

Cele mai bune salutări,

Asistență pentru programul Apple Developer Program


Am creat un nou certificat care a revocat certificatul anterior (la nivel local și pe mac-ul oricărui alt dezvoltator). Pentru ca acesta să funcționeze trebuie să să descarc noile profiluri de furnizare.

Soluția este să:

 • să vă conectați la contul de dezvoltator Apple
 • să înlătur/revoc certificatele anterioare create în numele meu.
 • adăugați noul certificat la profilul de furnizare. Îl puteți identifica pe cel mai nou după data de expirare a acestuia
 • descărcați-le din nou din Xcode. Xcode >> Cont >> Descărcați toate profilurile
 • Reporniți Xcode

Eu personal nu am avut un astfel de acces. Acest acces a fost disponibil doar pentru administratorul echipei noastre, de aceea nu am capturi de ecran și nici nu sunt sigur că acești pași sunt 100% corecți.

cumanzor

Nu am văzut acest lucru menționat încă, dar dacă încă mai aveți probleme după ce ați recreat profilurile de provizionare, ați șters cele existente pe care le aveți în dosarul Provision Profiles, ați verificat dacă există dubluri în Keychain, etc. (toate celelalte răspunsuri ITT), deschideți Target > Build Settings > Code Signing și asigurați-vă că totul pare consistent acolo. De exemplu, eu schimbasem Code Signing Identify pentru Debug cu o identitate Distribution, ceea ce, evident, nu ar funcționa, deoarece Development Provisioning Profile nu are certificatul Distribution și a cauzat eroarea în primul rând.

Comentarii

 • Vă mulțumim! – În cazul meu, în secțiunea Target > Build Settings > Code Signing Identity > Release era setată la iOS Developer în loc de iOS Distribution. –  > Por Fiach Reid.
Niall Kehoe

Dacă încercați să vă încărcați aplicația în iTunes Connect (profilurile de furnizare sunt setate la Distribuție), accesați Setări proiect -> Setări de construire -> Semnarea codului. Asigurați-vă că ați setat toate opțiunile Debug și Release Options la profilul de provizionare Distribution Provisioning Provisioning Profile.

Mike.R

Problema pare să înceapă să se întâmple în Xcode 11.

 • Mergeți la Apple Developer
 • Găsiți profilul de furnizare corect
 • Apăsați Edit în colțul din dreapta sus
 • Alegeți (Distribuție) opțiunea din Certificate. (Cred că este o nouă opțiune/un nou tip de certificat pe care l-a introdus apple, deși nu am găsit nicio documentație)
 • Opțional: Ștergeți toate profilurile de provizionare din (~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles/)
  mergeți la Xcode ->Preferences->Accounts->Download Manual Profiles (Descărcați profiluri manuale)

Jim

Pentru că nu am văzut acest răspuns specific:

Problema mea a fost că aveam nevoie de semnare manuală. Deci, greșeala mea a fost că În Build Settings -> Code Signing -> Code Signing Identity

aveam corect setate variantele Debug (Stil de semnare automată și Certificat de dezvoltare Apple), Staging și Release (Manual și Apple Distribution (adHoc)).

Ceea ce NU aveam setat corect (din cauza unei logici eronate în înțelegerea mea) era valoarea „ANY IOS SDK”. Odată ce am setat-o la același certificat Apple Distribution manual, eroarea a dispărut.

Inițial, am avut-o setată la o valoare automată „iOS Distribution”, deoarece m-am gândit că ar fi mai bine gestionată automat, deoarece nu știam ce înseamnă. încă nu știu. oh well hope it helps

Shoaib Bagwan

Iată pașii rezolvați pentru mine (Pentru cei care se confruntă cu aceeași problemă în XCode 9.2):

 1. Doar am șters manual profilurile locale din ~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles.

 2. Am șters și creat toate certificatele și profilul de provizionare din contul de dezvoltator.

 3. Am eliminat contul de dezvoltator din Xcode și l-am adăugat din nou.

Mi-am rezolvat problema! 🙂

Shourob Datta

Acest lucru ar putea să vă ajute

Profil de distribuție iOS

Scenariu:

Un alt dezvoltator mi-a dat un certificat.

Am instalat acest lucru pur și simplu

Eroare :

Xcode 8 afișează o eroare conform căreia profilul de provizionare nu include certificatul de semnare

Ceea ce nu era chiar eroarea corectă.

Eroarea era că lipsea cheia privată

Preferințe -> Conturi -> Dublu clic pe echipă

Sunați dezvoltatorul pentru a trimite cheia privată.

și l-ați instalat în local

A DOUA SOLUȚIE

 • Creați un certificat nou.

 • Editați profilul de provizionare existent

 • Includeți certificatul proaspăt

 • Salvați și descărcați

tristanl

Făcând clic pe „Enable Automatic Signing”, dar apoi anulând „Enable Automatic Signing”, a funcționat pentru mine, deși modificarea efectivă pe care a făcut-o a fost:

ALWAYS_EMBED_SWIFT_STANDARD_LIBRARIES = YES;

sau în Xcode se numește Always Embed Swift Standard Libraries

Ruchi

Am avut aceeași problemă și motivul a fost penny. Profilul și certificatul greșit au fost selectate în setările de construcție. Am avut doar a făcut acest lucru înainte de câteva zile. Deci, nu trebuie să activați „automat” în interiorul xcode. Verificați profilurile în interiorul setărilor de construcție înainte de a face acest lucru.

Somya

Încercați să descărcați certificatele/profilele direct de la centrul de membri, în loc să o faceți din Xcode.

Pentru mine a funcționat când le-am descărcat manual din centrul de membri.

A.G.

M-am luptat cu asta timp de mai multe zile.

Pasul 1: Am șters toate certificatele, profilul de provizionare, appID,Key etc. din contul de dezvoltator.

Pasul 2: Am recreat certificatele de notificare push, profilul de provizionare, ID-ul aplicației etc.

Pasul 3:Am șters toate certificatele din keychain.

Pasul 4:A șters toate profilurile de provizionare din ~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles.

Pasul 5:Am adăugat doar fișierul de provizionare necesar și am testat. Funcționează bine.

javatogo

Înseamnă că trebuie să faceți fie 1 dintre cele de mai jos:

 1. Ar fi trebuit să creați un certificat în Centrul de dezvoltatori și apoi să includeți acel certificat în profilul de provizionare pe care îl veți importa în XCode.
 2. Altfel, Dacă utilizați un certificat creat de altcineva, atunci faceți-l să vă împărtășească/exporte certificatul &; cheia privată (fișier .p12) & trebuie să includeți acest lucru în keychain-ul dvs. Consultați aici

O soluție la punctul 2, atunci când nu puteți obține certificatul & fișierul .p12 de la creator, ar fi să bifați opțiunea „Gestionați automat semnarea”.

Jack Vial

Acest lucru se întâmplă deoarece profilul de provizionare nu poate găsi fișierul pentru certificatul de care este legat.

Pentru a remedia problema:

 1. Verificați ce certificat este legat de profilul dvs. de provizionare făcând clic pe editare pe profilul dvs. de provizionare în secțiunea Certificates, Identifiers & Profiles (Certificate, identificatori și profiluri) din tabloul de bord Apple Developer dashboard.
 2. Descărcați certificatul din tabloul de bord
 3. Dați dublu clic pe fișier pentru a-l instala în brelocul dvs. de chei
 4. Trageți fișierul în Xcode pentru a fi foarte sigur că este legat.

Eroarea ar trebui să dispară acum.

Yu Chai

Această problemă se datorează faptului că cheia privată din certificatul din profilul dvs. nu se potrivește cu cea din keychain. Am rezolvat acest lucru prin

 1. ștergeți toate certificatele iPhone Developer din keychain.
 2. ștergeți toate certificatele din contul Apple.
 3. folosind xcode „Manage Certificates” pentru a adăuga certificatul, uneori încă mai aveți certificat în Mac, dar nu știu unde este pentru moment, și dacă este adăugat cu succes, contul dvs. de mere va afișa și acel certificat, iar apoi puteți crea profilul dvs. cu acel certificat și descărcați … goto 5
 4. dacă folosiți „Manage Certificates” nu puteți adăuga un certificat, puteți crea un certificat nou și urmați pașii de mai jos.
 5. terminați.

același răspuns cu Code signing issue în Xcode versiunea 8.

Konrad Jimenez Chavarria

În cazul meu, problema este că în Xcode Beta 11.5 există o schimbare privind modalitățile de semnare a aplicației, așa că asigurați-vă că atât pentru Debug/Release certificatul de provizionare este setat corect