Configurație USB audio și microfon Pi Zero (Raspberry Pi, Audio, Pi Zero W, Hub Usb)

jpsnow72 a intrebat.
a intrebat.

Lucrez la utilizarea Pi Zero pentru a crea un asistent Google. Am o placă de sunet USB și un microfon USB pe care aș dori să le folosesc, dar nu sunt sigur exact cum trebuie să modific asound.conf sau dacă mai este ceva ce trebuie să fac.

Am urmat acest instructable de bază: http://www.instructables.com/id/Hands-Free-Google-Assistant-for-Raspberry-Pi/?amp_page=true în cea mai mare parte, dar am o problemă cu această parte.

Nu sunt sigur dacă contează, dar folosesc și eu un hub USB.

1 răspunsuri
Matt

Trebuie să afli ce dispozitive de sunet sunt disponibile pentru înregistrare pe Pi-ul tău, pentru a face asta folosește comanda arecord -l. De exemplu, pe sistemul meu se arată astfel :

[email protected]:~ $ arecord -l
**** List of CAPTURE Hardware Devices ****
card 0: audioinjectoroc [audioinjector-octo-soundcard], device 0: AudioInject-HIFI cs42448-0 []
 Subdevices: 1/1
 Subdevice #0: subdevice #0

Văd că am „dispozitivul 0” ca singura opțiune. Dacă aveți audio onboard și placa de sunet USB, atunci este posibil ca intrarea USB să fie „dispozitivul 1”.

Dacă dispozitivul USB este dispozitivul 1, atunci veți dori să configurați un dispozitiv implicit pentru placa 1, astfel în fișierul .asoundrc :

pcm.!default {
    type hw
    card 1
}

ctl.!default {
    type hw
    card 1
}

Dacă placa dvs. este placa 0, atunci faceți modificările necesare la acest fragment de cod de mai sus.

Dacă doriți să folosiți USB ca intrare și dispozitivul de la bord ca ieșire, veți dori să configurați un asym default așa cum este specificat în acest răspuns de pe stack exchange.

În cele din urmă, poate fi mai bine să folosiți o singură placă cu microfon și redare onboard din anumite motive, din care există câteva exemple pe eLinux aici.