Cum se instalează Chromium pe openELEC? (Raspberry Pi, Kodi, Openelec, Chromium)

jimbob88 a intrebat.

Folosesc openELEC și aș dori să instalez un browser web care nu se bazează pe text și când mă uit în add-ons are doar browser bazat pe text. Cum pot să instalez un browser propriu-zis cum ar fi Chromium sau Firefox?

Comentarii

  • Vă rugăm să rețineți că acesta nu este un site de „cum se face” sau un „tutorial”. Mai multe eforturi pe care le arătați în întrebare vor primi mai multă atenție din partea utilizatorilor consacrați. Spuneți-ne ce ați făcut pentru a vă rezolva problema și cu ce probleme vă confruntați. Btw, ai încercat să folosești sudo apt-get install chromium ? –  > Por dhruvvyas90.
  • Am am sunt în openELEC așa că nu găsesc un terminal! –  > Por jimbob88.
  • Atunci de ce există un Chromium Launcher în depozitul neoficial openelec RPi – user40968
2 răspunsuri
goldilocks

OpenELEC pare a fi un sistem de operare intenționat limitat, minim. Presupun că este simplu de utilizat, parțial pentru că nu puteți face prea multe cu el dincolo de Kodi.

O parte din acest lucru este că nu are prea mult de un sistem de „gestionare a pachetelor”. Nu puteți instala o gamă vastă de software așa cum ați putea face pe Raspbian; sunteți limitat la diferitele „add-on-uri”. Acestea includ în mod neoficial chromium, dar în anunțul pentru acest:

Așa cum am promis, am compilat chromium-browser pentru voi. este disponibilă doar versiunea x86_64.

NU va exista o compilare RPi. vă rog să nu-mi cereți să o fac.

Acest anunț pare a fi editabil, deoarece a fost creat acum 18 luni și a fost schimbat ~în martie anul trecut. Deci, se presupune că nu s-a schimbat. A anunț mai recent despre un video HTML 5 și note de plugin Netflix:

ARM-urile nu sunt suportate de Chromium, ne pare rău!

Toate pis sunt ARM.

Din moment ce nu pare să existe prea multe alte informații despre openELEC și chromium, cred că nu aveți noroc.

Totuși, există binare chromium pentru pi, deoarece Raspbian actual include v. 22. Acesta include, de asemenea, Iceweasel, care este firefox „rebranduit” (problema este literalmente licențierea logo-ului), deși într-o versiune puțin mai veche (31.8). Dar nu veți putea să le instalați în openELEC.

Comentarii

  • Într-adevăr – OpenELEC nu este un sistem de operare de uz general, ci mai degrabă o platformă multimedia specializată. Dacă doriți să aveți Kodi ȘI să puteți rula Chromium – este mai bine să instalați Raspbian, apoi să puneți Kodi pe el și să faceți un sudo apt-get install chromium. –  > Por Phil B..
  • The Forumuri Kodi.tv au un câteva discuții în care oamenii întreabă despre ARM & RPi suport pentru Chromium. Până în prezent, totul este doar o discuție & nimeni nu menționează că a fost capabil să o construiască încă. Mai sunt și alte persoane care recomandă să se folosească Raspbian simplu, care are Chromium, și să se instaleze Kodi deasupra. –  > Por TrinitronX.
  • Mulțumesc, Goldilocks 🙂 Ai fost grozav! Mi-ai dat toate informațiile! –  > Por jimbob88.
Rajan Phadnis

Nu puteți, Kodi/Openelec este mai degrabă un centru media decât un sistem de operare. Îmi pare rău.

Comentarii

  • Cu tot respectul, ce a adăugat acest lucru la răspunsul existent? –  > Por Steve Robillard.