Ieșirea din OSMC în terminalul RBPi (Raspberry Pi, Linux, Osmc, Lxterminal)

JayB a intrebat.

Cum pot ieși din OSMC înapoi la un terminal Raspberry Pi?Am încercat metoda „tasta esc”, dar nu a funcționat.Vreau doar să închid OSMC pentru a accesa terminalul de codare.

2 răspunsuri
CharlieHorse

Ar trebui să puteți face acest lucru prin intermediul telecomenzii Yatse pe telefonul inteligent sau pe tabletă. În caz contrar, dacă faceți clic pe pictograma de oprire din stânga jos, ar trebui să aveți o opțiune pentru a ieși din OSMC.

Comentarii

  • Mulțumesc pentru răspuns, amice.opțiunea de pornire din stânga nu funcționează.Am încercat deja.Știe cineva de ce este atât de dificil să închizi OSMC? –  > Por JayB.
  • Voi încerca telecomanda Yatse.Ce misiune doar pentru a închide o fereastră. –  > Por JayB.
  • Ar trebui să poți folosi doar un mouse –  > Por CharlieHorse.
user71183

Ce skin ai?

Dacă ai skin-ul Kodi clasic, butonul de pornire nu este în stânga jos, ci mai degrabă spre stânga sus, pe ecranul principal. Oricum ar fi, atunci când îl apeși primești un pop-up cu „Exit” „shutdown” „reboot” și încă unul. Apăsați „Exit”, apoi, de îndată ce vedeți ecranul de întâmpinare cu logo-ul OSMC, apăsați și țineți apăsat esc până când apare o linie de comandă.

Numele de utilizator implicit este osmc, iar parola este aceeași cu numele de utilizator. Ca întotdeauna, trebuie să schimbați parola.

Dacă acest lucru nu funcționează, activați SSH pe programul dvs. prin intermediul magazinului de aplicații OSMC și obțineți un program numit PuTTy. Va trebui să știți IP-ul pi-ului dumneavoastră, dar acesta poate fi găsit în partea de informații de rețea din setări