Pop-up în browserul integrat Facebook (Securitatea informațiilor, Malware, Android, Facebook, Escrocherie)

Doombot a intrebat.

În timp ce vizitam o pagină de pe un site obișnuit cu browserul încorporat al aplicației Facebook pentru Android, un pop-up a apărut pur și simplu… pop-up, spunând prostii cum că telefonul meu mobil este plin de viruși, etc. (Destul de asemănător cu pop-up-ul din browserul web „Virus Found”) Nevoit să dau click pe nimic, am apăsat frenetic pe butonul „înapoi” al telefonului meu mobil Android, ceea ce a făcut ca pop-up-ul să revină până când, în cele din urmă, s-a deschis Google Play Store și mi-a oferit să instalez „https ://play .google. com/store/apps/details?id=com.duapps.cleaner”

Atingând butonul de pornire al telefonului meu mobil, apoi folosind comutatorul de aplicații pentru a închide Facebook, totul pare să fie din nou în regulă.

Întrebarea mea este: Există vreo modalitate de a preveni ca acest lucru să se întâmple din nou? Adică, vizitam un site (cred) perfect legal pe care l-am vizitat de multe ori înainte. De asemenea, este prima dată când văd acest lucru pe browserul unui telefon (poate că am fost doar norocos până acum)

Comentarii

  • Probabil că este vorba de malvertising. Probabil că nu poate fi prevenit decât dacă nu mai folosești browserul. Eliminarea aplicației a fost lucrul perfect de făcut –  > Por Neil Smithline.
  • Firefox pe Android poate folosi un ad blocker. Asta ar trebui să ajute puțin. Trebuie doar să instalați Firefox din magazin și apoi să căutați pluginuri pentru adblocker –  > Por Neil Smithline.
  • Mă confrunt cu aceeași problemă cu aplicația Facebook pe iOS. Pop-up-uri oribile în browserul mobil Facebook atunci când am urmat link-ul (xx-munged)-link: hxxps://www.jta.org/quick-reads/dozens-arrested-in-demonstrations-protesting-ethiopian-israelis-shooting-death-by-off-duty-cop –  > Por Matthew Elvey.
  • sau nu folosesc Facebook sau nu folosesc aplicația Facebook Hmm…. meniu..setări&p..setări..browser…[dead end- singura opțiune este să ștergeți toate cookie-urile și cache-ul]. Vreo idee? SOLUȚII CUNOSCUTE: să faceți pasul suplimentar de a da click pe […]… „Open Safari” din nou și din nou și din nou și din nou și din nou…, sau să nu folosiți Facebook sau să nu folosiți aplicația Facebook! –  > Por Matthew Elvey.
1 răspunsuri
Barney Lerten

Da, răspunsul este simplu. Mergeți pe pagina de setări a aplicației Facebook și activați „open with external browser” sau ceva de genul acesta, iar infernalul browser intern din aplicația FB va fi redus la tăcere!

Comentarii

  • Am încercat să găsesc această setare și nu pot. Îmi puteți confirma pașii pentru a schimba această setare? Și îmi puteți confirma că este vorba despre aplicația mobilă Facebook și nu de o aplicație Facebook din interiorul Facebook? –  > Por schroeder.
  • Treceți la aceste opțiuni: Meniu Hamburger -> App-Settings -> open Linkuri externe la true –  > Por Serverfrog.