Spargerea parolei HDD [închis] (Securitatea informațiilor, Exploit, Criptare Disc, Spargerea Parolei, Decriptare)

WholeMilk32 a intrebat.
a intrebat.

Am schimbat recent cheia de decriptare a HDD-ului meu WD My Passport acum două zile. Înainte de a pleca în weekend, am testat pentru a mă asigura că cheia va funcționa. Cu toate acestea, parola pe care am setat-o, obținută de la generatorul de chei pseudo-aleatoare, nu mai funcționează. Am copiat/lipit parola în câmpul pentru a o schimba și mă asigur întotdeauna că am copiat elementul corect înainte de a confirma modificarea. Acestea fiind spuse toate, există posibilitatea să fi apăsat o tastă în timp ce încercam să copiez parola și să nu fi observat, așa că sper să știu parola în proporție de 95%.

Există instrumente disponibile pentru a sparge hdd-ul extern într-un scenariu ca al meu?

Editare: Am folosit Drive Unlock de la WD pentru criptarea completă a discului.

Comentarii

  • Ce software de criptare a discului folosiți? Instrumentele ar trebui să fie specifice pentru asta. De asemenea, ce fel de software de criptare $*#& nu vă cere să introduceți o nouă parolă de două ori pentru a preveni acest tip de lucru? –  > Por DepresedDaniel.
  • Asta ar fi fost util de inclus… Am folosit WD proprietar Drive Unlock. Care nu este cel mai bun, și am de gând să folosesc ceva diferit după ce acest lucru este rezolvat. Atunci când se resetează parola, te pune să o introduci de două ori, dar aș fi putut să „îngraș” ceva la sfârșitul parolei fără să observ și apoi să o lipesc în ambele câmpuri. Aceasta este prima dată când am reușit să salvez cu succes parola incorectă. –  > Por WholeMilk32.
  • Drive unlocker este universal și, după cum sugerează și numele, nu face de fapt blocarea. Cu un număr de tip sau o fotografie a cipului criptografic, am putea încerca să vedem dacă unitatea este vulnerabilă la unul dintre următoarele atacuri publicate recent împotriva unităților WD seclists.org/fulldisclosure/2015/Oct/79 –  > Por J.A.K..
  • Câte caractere are parola dvs. salvată ? Doar alfanumerice sau și speciale ? –  > Por Overmind.
1 răspunsuri
Jeff K

Presupunând că software-ul nu are un număr limitat de încercări la pornire, ai putea scrie interacțiunile GUI cu sikuli.

http://www.sikuli.org/

Nu te aștepta la sute de încercări pe secundă. M-aș aștepta la mai puțin de 10 încercări pe secundă… dar ar putea foarte bine să fie suficient.