Căutați numai în interiorul unei LISTE (Sharepoint, Căutare)

Luis Valencia a intrebat.

Să presupunem că avem o listă cu 10 milioane de rânduri. Știu că pot adăuga webparts la pagina de vizualizare implicită a listei personalizate.

Mă întreb dacă există vreun webpart care să caute doar în interiorul acelei liste, așa că aș pune acel webpart în acea pagină și gata.

Sau trebuie să-mi fac propriul webpart pentru asta?

Mulțumesc

3 răspunsuri
lilghost76

Dacă am înțeles corect întrebarea ta, cred că acest link te va duce la răspuns:http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/sharepointsearch/thread/2529ba3e-9cd6-4f83-9258-435fedfc1e96

(Postarea lui Gavin)

-V

Rob Wilson

Este interesant. În 2007 existau opțiuni de căutare „această listă” și „acest site”. Nu mi-a trecut prin cap înainte de întrebarea dumneavoastră că „acest site” este acum singura opțiune.

Un lucru pe care l-ați putea face este să aruncați o parte web HTML Form Web Part într-o zonă de parte web de pe pagină. Apoi adăugați o conexiune din lista dvs. pentru a obține valoarea filtrului din Form WP. Dacă aveți mai multe câmpuri pe care doriți să le filtrați, ar trebui să adăugați toate câmpurile la Form WP.

Comentarii

  • Aveți un exemplu? –  > Por Luis Valencia.
  • Deschideți pagina în modul de editare și alegeți Adăugați o parte web într-una din zone. Selectați apoi partea web HTML Form Web Part din listă. Vă va oferi un formular cu un singur câmp (numele implicit este T1) și un buton de acces. În vizualizarea listei, faceți clic pe săgeata în jos din partea dreaptă a barei de titlu a părții web. Alegeți conexiuni –> Obțineți valori de filtrare din. Selectați formularul dvs. și apoi câmpul T1 și asociați-l cu câmpul de listă pe care doriți să îl filtrați. Puteți edita manual codul html din formular dacă doriți să adăugați mai multe coloane și etichete la formular. –  > Por Rob Wilson.
Paul Akerlind

Așadar, cred că ar fi bine să aruncați o privire la o soluție drăguță care flexionează puterea lui jquery

Trebuie să spun că am dezgropat rapid acest articol și s-ar putea să găsiți și alte articole conexe care să vă convină. Dar da, acest lucru se poate face cu jquery și o parte web editor de conținut.

text de legătură