Deblocarea unui fișier „blocat de un alt utilizator” dintr-o bibliotecă SharePoint (Sharepoint, Sharepoint Server)

TDub a intrebat.

Am deschis un fișier word doc într-o bibliotecă SharePoint prin intermediul unei file de canal din aplicația MS Teams. Am închis aplicația fără să fac modificări. Acum, când încerc să șterg fișierul din bibliotecă, primesc fișierul blocat de un alt utilizator. Când încerc să șterg același fișier din SharePoint în browserul Edge, îmi spune că este blocat de mine.

Am încercat să „preiau dreptul de proprietate asupra fișierului” prin intermediul setărilor bibliotecii, dar acesta nu apare în lista „fișierelor care nu au o versiune verificată” Am golit memoria cache a browserului și am repornit, dar nu a ajutat.

Vă rog să nu oferiți soluții care implică PowerShell sau designer sau cod… Nu ar trebui să fiu nevoit să scriu cod pentru a folosi SharePoint.

Comentarii

2 răspunsuri
Erik Perez

Am pățit ceva asemănător acum câteva săptămâni. SharePoint a deblocat în cele din urmă fișierul. A durat peste 30 de minute pentru ca deblocarea să se producă. Se pare că este ceva de care MS este conștient. Dacă nu puteți aștepta, puteți încerca să deschideți fișierul în clientul Office Word, apoi File > Info > Manage Document > Check Out apoi Check In > Save. Asta pare să funcționeze pentru unii. Iată o referință: https://techcommunity.microsoft.com/t5/SharePoint/Cannot-Release-Lock-on-SharePoint-Online-File/td-p/59694

Anthony Wang MSFT
  1. Puteți aștepta 10 minute înainte de a deschide/șterge documentul . http://support.microsoft.com/kb/899709

  2. Închideți toate aplicațiile office client , și reparați office . panoul de control – program – alegeți office și faceți click dreapta – reparați .

  3. Ștergeți officefilecache : C:UsersyourusernameAppDataLocalMicrosoftOffice16.0

  4. Resetați serviciul „WebClient” în „Services.msc”

  5. Utilizarea PowerShell pentru a debloca fișierul : http://www.geekmungus.co.uk/microsoft-windows/microsoftsharepoint2013-lockedfileerrorfileislockedbyanotheruser

Comentarii