Închidere site v/s Ștergere în SharePoint (Sharepoint, Ștergerea Site-Ului, Închide)

Akhilesh a intrebat.

Poate cineva să-mi explice diferența dintre închiderea și ștergerea unui site în SharePoint 2013. Puteți vedea opțiunea în politica de site sub „Administrare colecție de site-uri” în Setări site. Captura de ecran este atașată mai jos.

Comentarii

  • O puteți citi în stânga imaginii pe care ați partajat-o, începând cu „Când un site este închis, ……..” –  > Por Arsalan Adam Khatri.
  • Da, este destul de mult descris în partea stângă –  > Por OM-ॐ.
  • @Arsalan Adam Khatri Poate că descrierea este destul de ușoară. Dar nu reușesc să înțeleg primul rând al descrierii. Vă rog să detaliați puțin mai mult. . –  > Por Akhilesh.
1 răspunsuri
Jaime Arroyo Garcia

Este legat de politici, închiderea unui site indică faptul că site-ul nu mai este utilizat și poate fi eventual șters în funcție de un program. Un site închis nu apare în locuri cum ar fi Delve, dar utilizatorii pot modifica în continuare site-ul închis și conținutul acestuia folosind URL-ul pentru a ajunge la site.

ați putea crea o politică care să șteargă un site la trei luni de la închiderea acestuia sau o politică care să șteargă un site la un an de la crearea acestuia.

Sper că vă ajută 😉

Informații suplimentare:

https://support.office.com/en-us/article/use-policies-for-site-closure-and-deletion-a8280d82-27fd-48c5-9adf-8a5431208ba5

Comentarii

  • Înseamnă că după închiderea site-ului pot accesa URL-ul, pot completa un formular (dacă există) și pot salva în lista Sharepoint și, de asemenea, fluxul de lucru va funcționa (dacă există). De asemenea, închiderea unui site este o indicație pentru utilizator că site-ul va fi în curând șters? –  > Por Akhilesh.