Serviciul de sincronizare a profilurilor de utilizator SharePoint nu pornește (Sharepoint, 2013, Serviciul De Profil De Utilizator, Fim, Sincronizare)

George a intrebat.

Mi-am actualizat aplicația serviciului de servicii de profil utilizator de la SP2010 la SP2013. Am actualizat doar ProfileDB și Social DB și am creat un nou Sync DB pentru SP2013.

După ce am creat serviciul de profil de utilizator, când am încercat să pornesc „Serviciul de sincronizare a profilului de utilizator”, acesta afișează „starting” timp de câteva minute și apoi revine la Stopped.

Rulez „User Profile Synchronization service” cu contul Farm. Serviciul FIM este dezactivat și sunt logat cu contul de sistem local. Serviciul de sincronizare FIM este conectat cu contul de fermă.

Contul Farm a fost adăugat la grupul de administratori locali, la grupul de administratori al aplicației serviciului de profil de utilizator, la grupul de permisiuni al aplicației serviciului de profil de utilizator.

La verificarea vizualizatorului de evenimente,văd mesajul de eroare de mai jos atunci când serviciul de sincronizare a serviciului de servicii pentru profilul utilizatorului nu reușește să pornească:

Contoarele de performanță pentru serviciul FIMSynchronizationService (Forefront Identity Manager Synchronization Service) se află deja în registru, nu este nevoie să se reinstaleze. Acest lucru se întâmplă numai atunci când instalați același contor de două ori. A doua instalare va genera acest eveniment.

Cum să remediați problema și să porniți „serviciul de sincronizare a profilului utilizatorului”?

Comentarii

  • Ce vedeți în jurnalele de evenimente ale aplicației cu privire la acest lucru? Trebuie să existe ceva acolo sau în jurnalele ULS care nu pot indica problema. –  > Por Muhammad Zeeshan Tahir.
  • @muhammad zeeshan tahir jurnalul de evenimente al aplicației afișează eroarea de mai jos: Contoarele de performanță pentru serviciul FIMSynchronizationService (Forefront Identity Manager Synchronization Service) se află deja în registru, nu este necesară reinstalarea. Acest lucru se întâmplă numai atunci când instalați același contor de două ori. A doua instalare va genera acest eveniment. –  > Por George.
  • În regulă. Puteți să-mi dați mai multe detalii despre arhitectura dvs., despre SharePoint CU instalat în prezent? –  > Por Muhammad Zeeshan Tahir.
  • @MuhammadZeeshanTahir Am avut SP2013 SP1 și SQL server 2014.După instalarea celei mai recente CU, această problemă a fost rezolvată. –  > Por George.
2 răspunsuri
Mohamed El-Qassas MVP

Există mai multe cauze principale pentru această problemă, cum ar fi

  • Contul de fermă nu este adăugat la grupul de administratori locali în timpul pornirii și provizionării serviciului UPS.
  • Contul Serviciului de sincronizare a profilului utilizatorului nu este membru al grupului de administratori ai fermei.
  • Serviciile Forefront Identity Manager nu sunt în curs de execuție.

Vă rugăm, verificați alte cauze principale și cum să depășiți această problemă la adresa

George

Al meu a fost un bug cunoscut cu SP2013 SP1 și SQL server 2014. trebuie să instalați oricare dintre CU după aprilie 2014 pentru a rezolva această problemă

După ce am instalat ultima CU, am reușit să pornesc serviciul de sincronizare a profilului utilizatorului fără nicio problemă