URL-ul de conectare Windows nu funcționează pentru colecția de site-uri separate (Sharepoint, 2013, Pagină De Autentificare Personalizată)

dragoste thakker a intrebat.
a intrebat.

Am o aplicație web cu mai multe colecții de site-uri. Am activat autentificarea bazată pe formular cu o pagină de autentificare personalizată. Pentru utilizatorul de autentificare Windows am un buton pe această pagină care deschide pop-up de autentificare implicită de autentificare. mai jos este URL-ul pe care l-am folosit:

http://abcuniversity/_windows/default.aspx?ReturnUrl=%2f_layouts%2f15%2fAuthenticate.aspx%3fSource%3d%252F%255Fwindows%252Fdefault%252Easpx&Source=%2F_windows%2Fdefault.aspx

Dar acest URL funcționează numai pentru colecția de site-uri rădăcină. Nu funcționează cu /sites/college1 colecția de site-uri de cale. Se aruncă o eroare HTTP 404.

http://abcuniversity/sites/college1/_windows/default.aspx?ReturnUrl=%2f_layouts%2f15%2fAuthenticate.aspx%3fSource%3d%252F%255Fwindows%252Fdefault%252Easpx&Source=%2F_windows%2Fdefault.aspx

Există vreo modalitate de a face acest lucru?

Comentarii

  • Puteți adăuga URL-ul complet care nu reușește –  > Por Amal Hashim.
  • Am actualizat întrebarea mea cu ambele URL-uri. –  > Por dragoste thakker.
2 răspunsuri
Mohamed El-Qassas MVP

Încercați să configurați calea gestionată a acestei aplicații web urmând pașii menționați mai jos :

  • în Administrare centrală > Managementul aplicațiilor > Gestionați aplicația Web > Selectați aplicația dvs. > din panglica de mai sus > selectați Calea gestionată > Asigurați-vă că includerea WildCard pentru sites a fost adăugată, dacă nu, încercați să o adăugați.

Comentarii

  • Sunt, de asemenea, aici dacă aveți nevoie de orice clarificare , –  > Por Mohamed El-Qassas MVP.
  • site-uri este calea gestionată implicită creată de SharePoint. Și, din câte știu, este o includere wildcard. –  > Por dragoste thakker.
love thakker

Am primit acest lucru de lucru cu URL-ul de mai jos:

http://abcuniversity/_login/default.aspx?ReturnUrl=%2fsites%2fcollege1%2f_layouts%2f15%2fAuthenticate.aspx%3fSource%3d%252Fsites%252Fcollege1&Source=%2Fsites%2Fcollege1

Acesta utilizează în continuare URL-ul site-ului rădăcină ca autentificare, dar utilizează o colecție separată de site URL pentru a redirecționa odată ce utilizatorul este autentificat.

Comentarii

  • Mă bucur să aud asta, dar care a fost problema . este acum redirecționarea corectă și dinamică pentru toate subsite-urile fără eroare ? –  > Por Mohamed El-Qassas MVP.
  • Trebuie să schimb manual URL-ul de returnare pentru fiecare colecție de site-uri manual. Caut o soluție dinamică, dacă există vreuna. –  > Por love thakker.