Este posibil să rulați iCloud Drive pe Ubuntu? (Unix, Ubuntu, Icloud)

gephaest a intrebat.

Sunt utilizator activ Apple, am MacBook acasă, dar PC Linux la serviciu. Unul dintre cele mai enervante lucruri pentru mine este sincronizarea datelor mele personale între acasă, la serviciu și dispozitivele mobile (cum ar fi documentele etc). În acest moment, principalul meu sistem de stocare în cloud este iCloud (este integrat în OS X). Astăzi am încercat să instalez iCloud pentru Windows prin Wine, dar nu a funcționat.

Există vreo posibilitate de configurare a Wine sau a altui software? Știu despre icloud.com, am nevoie de sincronizare automată ca și Dropbox.

Comentarii

  • Această întrebare este destul de veche – poate că au apărut noi modalități de a face asta? –  > Por e2-e4.
  • @ringø Nu am găsit soluția și începusem să-mi iau MacBoot-ul la serviciu. Dar este totuși interesant să rezolvăm această problemă pentru comunitate. –  > Por gephaest.
  • Da @gephaest ar fi grozav dacă ar exista o soluție pentru acest lucru. Și eu am Mac-uri acasă, dar am Linux ca desktop la locul de muncă. Dropbox funcționează foarte bine pe Linux… –  > Por nepottom.
1 răspunsuri
roens

În afară de serviciile iCloud cu protocoale mai standard (Mail, Contacte, Calendar) nu pare să existe o modalitate de a oferi acces „în sincronizare” la iCloud Drive, în afară de a vizita iCloud Drive într-un browser…


De asemenea, nu că acest lucru ajută prea mult pentru Linux (Ubuntu), dar Apple face oferă un client pentru Windows (7+):