Agent utilizator BingPreview (Webmasteri, Bing, Web Crawlere, Agent Utilizator, Botattack)

Mauricio Scheffer a intrebat.

Primesc mai multe cereri invalide de la un agent utilizator „BingPreview”. Antetul complet al agentului utilizator este: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/534+ (KHTML, like Gecko) BingPreview/1.0b

Cererile invalide par să provină de la o eroare în parserul HTML din crawler, care ajunge să genereze URL-uri invalide.

Este acest agent utilizator legitim, are legătură cu Bing? Sau este o altă fraudă?

Comentarii

  • Conform ip2location.com, IP-ul (157.55.112.206) aparține Microsoft… folosesc într-adevăr AppleWebKit??? –  > Por Mauricio Scheffer.
  • Se pare că ați descoperit o nouă caracteristică a lui Bing. –  > Por ZippyV.
  • mai apare acest lucru? Dacă da, probabil că nu este de fapt Bing, din moment ce încă nu au configurat previzualizarea randărilor. –  > Por Ben Leggiero.
2 răspunsuri
MddHtt13

Îmi dau seama că este o postare veche, dar după ce am cercetat acest lucru am dat peste un articol care explică scopul acestui agent de utilizator.

În acest articol ei explică faptul că acesta este un șir de agent utilizator folosit pentru a prelua imagini în timp real atunci când sunt accesate prin aplicația Bing. Înseamnă că, în timp ce parcurgeți imaginile în cadrul acestei aplicații, este posibil să dați clic pe una dintre ele pentru a obține o vizualizare pe tot ecranul. Atunci când faceți acest lucru, șirul agentului utilizatorului este utilizat pentru a face o cerere către site-ul dvs. pentru a obține cea mai recentă versiune a imaginii.

(Articol pe blog despre BingPreview)http://blogs.bing.com/webmaster/2012/10/26/page-snapshots-in-bing-windows-8-app-to-bring-new-crawl-traffic-to-sites/

Anagio

Este posibil ca aceștia să testeze previzualizări pe întreaga pagină în rezultatele căutării, similar cu cele de la Google. Când vă previzualizați pagina în Google, primiți un hit de la unul dintre IP-urile lor. În acest moment, Bing are doar un fragment de informații și este posibil să lucreze la o previzualizare completă a paginii web.