Cum pot ascunde panoul de previzualizare Google Tag Manager? (Webmasteri, Google Tag Manager, Manager De Etichete)

Larry Silverman a intrebat.
a intrebat.

Când folosesc „noua” interfață (versiunea 2) a Google Tag Manager, nu pot dezactiva panoul de previzualizare/depanare. Acesta apare pe fiecare pagină a site-ului meu web ori de câte ori sunt conectat la contul meu Google Apps.

Am șters toate cookie-urile de pe o *.google.com domeniu. De îndată ce mă conectez din nou la Gmail, panoul de previzualizare Tag Manager revine.

Am vânat prin instrumentul Google Tag Manager și nu găsesc nicio modalitate de a dezactiva modul de previzualizare. Nici măcar publicarea celei mai recente versiuni nu rezolvă problema.

În „vechea” interfață Tag Manager UI, atunci când modul de depanare era activat, în partea de sus a fiecărei pagini GTM apărea un link de apelare care vă permitea să ieșiți din modul de depanare. Acest lucru nu pare să fie posibil în „noua” interfață Tag Manager UI.

Comentarii

  • Îi mulțumim lui Stephen Ostermiller pentru ajutor. Răspunsul scurt este: În interfața GTM, faceți clic pe fila Container din partea de sus a paginii. Pe toate subpaginile (Prezentare generală, Etichete, Declanșatori, Variabile) ar trebui să vedeți un banner portocaliu care indică faptul că previzualizați o anumită versiune. Dedesubt se află un link „Leave Preview Mode” (Părăsiți modul de previzualizare). –  > Por Larry Silverman.
1 răspunsuri
Stephen Ostermiller

De pe Previzualizare și depanare din ajutorul Google Tag Manager:

Ieșiți din modul de previzualizare

Pentru a ieși din modul de previzualizare din container, faceți clic pe Părăsiți modul de previzualizare, , situat în bannerul portocaliu de pe pagina Workspace Overview (Prezentare generală a spațiului de lucru).

Pentru previzualizările partajate, utilizați linkul primit pentru a merge la pagina de destinație a previzualizării partajate. Faceți clic pe Exit preview and debug mode (Ieși din modul de previzualizare și depanare) pentru a încheia sesiunea de previzualizare.


Notă: Dacă nu reușiți să vedeți secțiunea galbenă de previzualizare din partea de sus a paginii Prezentare generală în Google Tag Manager, este posibil să trebuiască să dezactivați dispozitivul de blocare a reclamelor din browserul dvs. pentru a vizualiza acest element.

Comentarii

    20

  • Asigurați-vă că dezactivați orice plugin de tip Ghostery pe tagmanager.google.com sau nu veți vedea bara galbenă în noua interfață de utilizare –  > Por TomFuertes.
  • Am fost prins cu acest lucru, așa că m-am gândit să împărtășesc. Modul de previzualizare este specific contului. Dacă tu și un coleg ați activat amândoi modul de previzualizare, dezactivarea acestuia nu îl va dezactiva pentru tine. –  > Por Neil Masters.
  • trebuie să deschideți tagmanager.google.com pentru a face aceste modificări. –  > Por Alex Angelico.
  • mulțumiri! a fost blocajul de reclame care a blocat pop-up-ul –  > Por Vetras.
  • Oricine a descoperit această piesă de adblocker, ești un sfânt! –  > Por Seph Reed.