Cum pot găsi toate locațiile de afaceri Google Maps care apar sub numele meu de afaceri la nivel național? (Webmasteri, Google Search, Graficul Cunoștințelor)

byte me a intrebat.

Afacerea clientului meu arată niște nume de afaceri aleatorii atunci când clienții fac o căutare pentru afacerea lor din diferite locații.

Am încercat să caut în google maps pentru „brand”, dar nu apar toate aceste locații.

Există o modalitate de a lista toate locațiile care apar pentru un brand?

2 răspunsuri
Simon Hayter

Numai utilizatorii care au acces la Locații Google My Business pot vizualiza toate locațiile, consumatorii au rezultate limitate care sunt locale pentru ei. Cu toate acestea, puteți vizualiza alte zone făcând o căutare business name + name of area search.

Ar trebui remarcat, de asemenea, că este obișnuit ca Google să returneze alte întreprinderi în ciuda faptului că utilizatorii nu le includ în căutare, acest lucru se datorează faptului că Google dorește să ofere opțiuni utilizatorilor. De exemplu, dacă căutați „Tesco Bournemouth”, vă puteți aștepta ca și „Sainsbury’s” să fie afișat pe hartă, acest lucru se datorează faptului că acestea sunt relevante pentru ceea ce caută utilizatorul.

Dar nici alte întreprinderi nu trebuie să fie atât de relevante, deoarece Google poate decide că sunteți în căutarea unor lucruri de făcut și de vizitat, deci include și alte companii, cum ar fi cafenelele și alte întreprinderi locale. Google Maps NU este acolo pentru a servi obiectivelor de afaceri ale „Clienților”, scopul său este de a returna rezultate care sunt utile, acest lucru include toate celelalte lucruri pe care tocmai le-am menționat.

Rob T

S-ar putea să nu fie vorba de o denumire incorectă a afacerii dvs., ci de faptul că Google a asociat o altă afacere cu informațiile de identificare ale afacerii dvs.

Aș căuta să utilizez un fel de scaner de directoare sau de citate. Mergeți pe aceste site-uri, introduceți informațiile NAP ale afacerii dvs. și vă oferă un raport cu nereguli între informațiile privind entitatea denumirii afacerii.

Funcționează în ambele sensuri – se va spune că {Numele companiei} are un număr de telefon greșit și, de asemenea, că numărul de telefon corect are un număr greșit de {Numele companiei}.

Rețineți că informațiile de la multe dintre aceste scanere sunt de obicei (și intenționat) în urmă pentru a vă face să le achiziționați serviciile.