Cum să descarc sunetul din propriile videoclipuri YouTube care se află pe YouTube? [închis] (Webmasteri, Youtube)

Genadinik a intrebat.

Am câteva videoclipuri YouTube pe YouTube. Există o modalitate de a obține pur și simplu sunetul audio din ele?

Sunt capabil să obțin descărcarea video în format mp4. Dacă nu pot obține audio direct, cum aș putea obține fișierul doar audio din fișierul mp4?

Vă mulțumesc!

Comentarii

  • Întrebările despre site-urile web pe care nu le puteți controla nu sunt în afara subiectului pentru acest site, așa că, la fel ca și celelalte întrebări despre YouTube, ar trebui să fie adresate la Aplicații web. Cu toate acestea, asigurați-vă că citiți întrebările frecvente ale acestora, deoarece recomandările sunt în general considerate în afara subiectului pentru site-urile Stack Exchange, deoarece pot duce la spam și autopromovare. –  > Por dan.
2 răspunsuri
riseagainst against

Utilizați acest site: http://www.clipconverter.cc/

Introduceți url-ul youtube pentru video, apoi alegeți formatul.

Josh Wyss

Știu că întrebarea a primit deja răspuns, dar dacă doriți o soluție software puteți descărca acest lucru: http://download.cnet.com/Free-YouTube-Downloader/3000-2071_4-75219434.html?tag=mncol;7
Are o opțiune de descărcare doar audio. Singura problemă pe care am avut-o cu el este că, dacă folosești opțiunea „MP4 (fără conversie)”, nu adaugă extensia .mp4, așa că va trebui să faci asta manual.

Comentarii

  • Aveți vreo afiliere cu acest software? –  > Por MrWhite.
  • Nu. Tocmai l-am găsit acum câțiva ani și îl folosesc pentru a descărca videoclipuri pentru grupul meu de tineri, deoarece biserica noastră nu are internet. –  > Por Josh Wyss.

Tags: