La ce se referă metrica % sesiuni noi din GA Content Experiment? (Webmasteri, Google Analytics, A B Testare, Segmente Avansate)

BradHanks a intrebat.

Din câte am înțeles eu din modelul ierarhic al entităților GA, entitatea profil este părintele entității experiment. Dacă mergeți la tabloul de bord al experimentului de conținut, faceți clic pe fila de utilizare a site-ului din raportare. Coloana % sesiuni noi se referă la % de sesiuni care sunt noi pentru experiment sau este vorba de % de sesiuni care provin de la utilizatori noi. Eu fac segmente avansate „utilizatori noi” și cifrele se aliniază destul de bine, dar nici nu par suficient de diferite pentru a fi explicate complet.

2 răspunsuri
Janusz01

% new sessoins se referă la o estimare a procentului de vizite pentru prima dată. Practic, puteți înțelege acest lucru ca fiind sesiunile care sunt create de utilizatori noi.

Google Analytics oferă terminologia de bază pe titluri, adică puteți trece cu mouse-ul peste un titlu și va apărea un text de ajutor care arată semnificația acelui termen.

De asemenea, GA are o gamă largă de sistem de asistență și Academia pentru a vă ajuta la învățarea de bază și avansată a platformei.

George Vee

Este un procentaj estimat al vizitelor efectuate pentru prima dată. Contează utilizatorii noi, deci, prin definiție, exclude vizitatorii care revin. De exemplu, un vizitator care se întoarce și care se află la a doua sesiune nu va fi măsurat în % sesiuni noi