Cum să transferați imaginile preferate pe un computer? (Windows Phone, 8.1, Lumia 520, Imagini, Transfer)

Cowgirl a intrebat.

Am un Nokia Lumia 520 și am o mulțime de poze favorite „cu inimioare” pe care vreau să le transfer pe calculator în scop de backup. Nu vreau să transfer toate pozele pentru că sunt mult prea multe și aș vrea să evit să folosesc OneDrive. Cum ar trebui să fac acest lucru?Am un PC cu Windows 10.

Actualizare: Telefonul meu rulează Windows Phone 8.

Comentarii

  • Telefonul dvs. rulează Windows Phone 8 sau Windows 10 Mobile? –  > Por Indrek.
  • Este doar fotografiile favorite pe care le doriți? –  > Por Rowland Shaw.
  • Cred că este vorba de Windows Phone 8. Și da, doar fotografiile favorite –  > Por Cowgirl.
1 răspunsuri
kelvinelove

Echivalentul inimii pe desktop este de 4 stele. Toate fotografiile cu „inimioare” sau „favorite” de pe telefonul mobil sunt afișate sub fotografiile din sistemul de operare Windows Desktop OS cu un rating de 4 stele.

Conectați telefonul la laptop/computerul desktop și navigați sub dosarul de poze pentru a descoperi toate pozele. Apoi, faceți clic dreapta pe panglica de titluri din Windows Explorer (Files) și selectați coloana Ratings (Evaluări), dacă nu este selectată. După aceea, ar trebui să puteți vedea o coloană de evaluări și să faceți clic pe ea pentru a sorta imaginile în funcție de evaluările lor. Acest lucru va aduce în partea de sus toate fotografiile cu 4 stele (♥), pe care acum le puteți selecta de la prima până la ultima și apoi le puteți copia

Comentarii

  • Puteți, de asemenea, să mergeți la fila View (Vizualizare) și să selectați „Group by” -> Rating (Grupați după), apoi faceți clic pe subtitlul pentru elementele cu patru stele pentru a le selecta pe toate deodată. –  > Por Indrek.
  • În PC-ul meu nu există nicio opțiune de afișare a ratingurilor – ibb.co/d7my3v –  > Por Cowgirl.
  • @AnswerQuickly Vă rugăm să activați bara de meniu de pe PC-ul dvs. de unde puteți selecta ratingurile. ibb.co/m4033v –  > Por Hamza.
  • Înțeleg ce spui, pot face asta pe PC, dar când mă duc pe cardul SD al telefonului meu prin exploratorul de fișiere, tot ce obțin este acest lucru – ibb.co/gY8HVa Nu există nicio casetă de verificare a ratingurilor! –  > Por Cowgirl.
  • Mă poate ajuta cineva cu asta? @Indrek ,@kelvinelove ,@User5 –  > Por Cowgirl.