cum să eliminați umplutura din partea stângă și dreaptă? [închis] (WordPress, Teme, Css)

chiku a intrebat.

Folosesc make theme bb theme foundry. Vreau să elimin umplutura din ambele părți

Adaug acest cod la fișierul style.css sub tag-ul body

{
  margin-left: 0px;
  margin-right: 0px;
}

apoi am încercat acest cod nu s-a întâmplat nimic.

body { padding:0; }

Comentarii

 • aceasta nu este o întrebare WordPress și ar fi mai bine să fie întrebată pe stackoverflow care se ocupă de întrebări html / css… De asemenea, ar trebui să dați o adresă URL pentru ca comentatorii să aibă ceva de unde să lucreze. –  > Por Gareth Gillman.
1 răspunsuri
Cai

Folosește instrumentele de dezvoltator din browserul tău (adică inspector în Chrome sau firebug în Firefox) pentru a vedea de unde provine padding-ul.

Fie că padding-ul este aplicat la altceva decât la corp, fie că padding-ul este aplicat la corp, dar încă îți suprascrie CSS-ul. De exemplu:

body.class {
  padding: 20px;
}

Ar suprascrie CSS-ul dvs. sau

body {
  padding: 20px;
}

Declarat după CSS-ul dvs. ar prevala în continuare.

Actualizare:

Folosind instrumentele dezvoltatorului puteți vedea unde se aplică umplutura. Pardoseala din antet provine de la .container div, după cum puteți vedea aici:

Padding-ul de pe corp provine din 2 locuri, din div-ul .site-content div și apoi div-ul .container div, după cum puteți vedea aici:

Modul în care eliminați (sau reduceți) această umplutură depinde de modul în care editați CSS-ul. Dacă lucrați la fișierul principal style.css, atunci trebuie să modificați CSS pentru .container la linia 471 și .site-content de la linia 1265. Puteți vedea numărul fișierului și al liniei din CSS în partea dreaptă sus a CSS-ului din instrumentele de dezvoltare.

Văd că tema are și un CSS personalizat, așa că, dacă îl folosiți, trebuie să adăugați aceste elemente la CSS-ul personalizat:

.container, .infinite-footer-container, .page-template-template-builder-php .entry-content > .twitter-share {
  padding: 0 10px;
}
.site-content {
  padding: 0;
}

Evident, schimbați padding-ul în ceea ce doriți să fie.

Sper că vă ajută (și că totul are sens).

Comentarii

 • Îmi pare extrem de rău pentru răspunsul întârziat, deoarece PC-ul meu psu a fost deteriorat .OK acum la subiect site-ul este chiku.pe.hu –  > Por chiku.
 • ceea ce am încercat să înlătur spațiul alb din header am adăugat {margin left: -10px;} acest cod la header div cu succes am reușit să înlătur spațiul din partea stângă dar problema este că apare un spațiu de culoare gri pe partea dreaptă imaginea de aici s29.postimg.org/3lgj9jy3b/untitled.jpg –  > Por chiku.
 • problema cu folosirea marjei negative este că practic deplasezi header-ul spre stânga, de aceea apare fundalul gri în dreapta. O să actualizez acum răspunsul meu despre cum se elimină umplutura –  > Por Cai.

Tags:,