De ce sunt închise comentariile mele? (WordPress, Comentarii)

Torben Gundtofte-Bruun a intrebat.
a intrebat.

Am un simplu site cu câteva pagini și o pagină blog. Dintr-un motiv oarecare, postările de pe blog sunt comentariile sunt închise și nu-mi pot da seama de ce. Vreau să deschid comentariile la toate postările de pe blog (și nu să ofer comentarii pe pagini).

În ecranul „editare post”, secțiunea „Comentarii” menționează doar „Nu există comentarii încă.”, dar nu oferă nicio modalitate de a le activa.

În setări>discuții, am acestea:

ON Autorul comentariului trebuie să completeze numele și e-mailul
OFF Utilizatorii trebuie să fie înregistrați și conectați pentru a comenta
OFF Închide automat comentariile la articolele mai vechi de (14) zile
ON Activează comentariile înfiletate (imbricate) pe niveluri de (5) adâncime
ON Împărțiți comentariile în pagini cu (50) comentarii de nivel superior pe pagină și …

OFF Înainte ca un comentariu să apară Un administrator trebuie să aprobe întotdeauna comentariul
ON Autorul comentariului trebuie să aibă un comentariu aprobat anterior

ON Mențineți un comentariu în coada de așteptare dacă acesta conține (1) sau mai multe linkuri.

1 răspunsuri
Pontus Abrahamsson

Ați încercat să mergeți la „Posts” și ați bifat căsuța de lângă titlu, iar în meniul derulant „Buld Actions” alegeți Edit și apoi aplicați, Comments și în meniul derulant „Allow”.

Și, de asemenea, ați adăugat ecranul în zona de editare a posturilor pe fila din antet numită „Opțiuni de ecran” și ați bifat câmpul numit: Discuții?

Și în setări->Discuții ați activat „Permiteți oamenilor să posteze comentarii la articolele noi”?

Comentarii

  • 1) +1: Primul tău paragraf a ajutat la rezolvarea problemei pentru postările existente! Totuși, tot trebuie să schimb setarea implicită pentru a permite comentariile – vreun sfat? –  > Por Torben Gundtofte-Bruun.
  • 2) Îmi pare rău, dar nu înțeleg al doilea paragraf al dumneavoastră. În ecranul „edit post”, nu văd nimic numit „screen options” și nici „discussion”. Ce ați vrut să spuneți? –  > Por Torben Gundtofte-Bruun.
  • Dacă editați o singură postare, aveți o filă în colțul din dreapta sus numită: „Opțiuni de ecran”. Marcați căsuța „Discuții” și apoi puteți activa/dezactiva discuțiile pe postări. Și în setări-> discuție ați activat „Permiteți oamenilor să posteze comentarii la articolele noi” – -.  > Por Pontus Abrahamsson.
  • D’OH! Setarea „Permiteți oamenilor să posteze comentarii la articolele noi” era dezactivată…! Problemă rezolvată!!! Mulțumesc, de asemenea, pentru ajutorul privind fila, care era atât de bine ascunsă încât nu am văzut-o 🙂 –  > Por Torben Gundtofte-Bruun.
  • Da, este un lucru ușor de omis, mă bucur că acum funcționează pentru tine! –  > Por Pontus Abrahamsson.